Smart movie 4.15 en son versiyon

kotto

Üye
sertifika hatası verdi

belli bir izleme saati sonunda program açılmıyor onun çözümü 4.15 kurup tekrar bunu kurmanız...

Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum kardeş.Maxicep en günce forum sitelerinden biri.Ama bu durum benımde canımı sıkıyor.Böyle bir uygulama hem zaman kaybı hemde kargaşalığa neden olur düşüncesindeyim. Forum düzeni bakımından 2005 yılından kalma artık güncelliğini yitirmiş çöp olmuş konular varken bence buraya yoğunlaşmalıdır.Hatalı/eksik konular ise açıldıktan sonra raporlanıp iptal edilmesi/silinmesi hem zaman bakımından tasarruf sağlar hemde kargaşalıklar sona erer.Kaldıki yaz aylarındayız modaratörlerinden bir kısmı tatildeyken hiç olmassa bir kaç hafta bu uygulama kalksın görelim yürüyüp yüremediğini saygılar

teşekkürler bide keyini bulursam tam olacak eline sağlık

kral7

Üye
teşekkürler paylaşım için arkadaşım güzel bi program

Samsunspor

Emekli Yönetici
çalışmıyor !

Çalışsa da demo !

Sayfalarca basbas bağırıyor insanlar, işin garibi ÜST KONU olmuş

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
çalışmıyor !

Çalışsa da demo !

Sayfalarca basbas bağırıyor insanlar, işin garibi ÜST KONU olmuş
Arkadaşım aynı konunun yani;Smart movie 4.15'in aynı şekilde problemsiz halinide açtım ama konu daha onaylanmamış yada açılmamış anlaşılan...

isoban

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler.

Ozan

Admin
@n!wa+*R™;1537814' Alıntı:

Arkadaşım aynı konunun yani;Smart movie 4.15'in aynı şekilde problemsiz halinide açtım ama konu daha onaylanmamış yada açılmamış anlaşılan...
Program ve son açtıgın pc converter dosyaları Bu konuya eklendi.

orcoemre

Üye
kardes converter doyası şifrekı onuda bı acarmısın sana zahmet

emre_94

Üye
Kardeş oynatma süresi bittikten snra kod istiyor ne yapmak lazım

granzat

Üye
Kimse yazmamış, ben söyleyeyim, şifre isteyen converter için >> Şifre : DHARMiL

Samsunspor

Emekli Yönetici
Evet Şu an fu-ll görünüyor , yani C_R_A_C_K li

Önce temel paketi kurun , sonra programı çalıştırıp çıkın .. Ardından diğer dosyayı ekleyin..

Peşpeşe ikisini bir yükleyince fu-ll olmuyor

lazkerem

Üye
kullanmadım henüz şimdi indirdim ama peşinen hadi bi teşekkürde benden çalıştıramazsam silerim mesajı haaa

programı indirdim calısıyo ama crk olmuyo ve benden ****** istiyo lütfen yardım mailime link atarsanız sevinirim

converter dosyası şifre istiyor ***** dosyası sertifika hatası veriyor bu bilgileride yazarsanız indirecek arkadaşlara faydası olur

heroosss

Üye
beyler program sorunsuz calısıo bende ama altyazıyı yapamadım birtürlü program menüsünde altyazı göster seçili ayrıca srt uzantısını sub a da cevirdim ama yinede olmadı.. Yardımcı olursanız cok sevirim...