kdrx Üye n96 da ses sorunu var smart movie de ses çıkmıyor sadece 3 gp de çıkıyor çözüm yolları nelerdir
fxxxf Üye Arkadaşlar rar kodu doğru, kodu kopyalarken fazladan bir boşluk alma hatasına bende düştüm ,tekrardan boşluksusz kopyalayın yada elle yazın. Bu arada eline sağlık kardeş güzel paylaşım
Arkadaşlar rar kodu doğru, kodu kopyalarken fazladan bir boşluk alma hatasına bende düştüm ,tekrardan boşluksusz kopyalayın yada elle yazın. Bu arada eline sağlık kardeş güzel paylaşım
okanka09 Üye E71 için yüklemeye çalıştım ama hangi programı denesem süresi dolmuş sertifika vb hatalar veriyor ne yapabilirm video izleyebilmek için
E71 için yüklemeye çalıştım ama hangi programı denesem süresi dolmuş sertifika vb hatalar veriyor ne yapabilirm video izleyebilmek için
crocodile22 Üye şifreyi kabul etmiyor.şifresiz upload felan da yok.Bi yardımcı olabilir misin? --------------- Ekleme --------------- bi paylaşım yapmışsın teşekkür de ettim fakat şikayetler gırla ) o kadar uğraş uğraş sonucu hüsran . yine de sağol.
şifreyi kabul etmiyor.şifresiz upload felan da yok.Bi yardımcı olabilir misin? --------------- Ekleme --------------- bi paylaşım yapmışsın teşekkür de ettim fakat şikayetler gırla ) o kadar uğraş uğraş sonucu hüsran . yine de sağol.
baronofnights Üye Rar codu ıstıyor ve yazdıgın rar kodu yanlıs duzeltırsen sevınırım arkadasım converterdakı rar kodundan bahsedıyorum
Rar codu ıstıyor ve yazdıgın rar kodu yanlıs duzeltırsen sevınırım arkadasım converterdakı rar kodundan bahsedıyorum
rfve Üye arkadaşlar c..rackı kurmadan diğerini yeniden sertifikalayıp kurarsanız çalışıyor. ben önce ikisinide sertifikaladım yükledim program çalışmadı sonra üstüne sadece yeni sertifikalı " c..rack yazmayanı " yükledim. çalıştı..
arkadaşlar c..rackı kurmadan diğerini yeniden sertifikalayıp kurarsanız çalışıyor. ben önce ikisinide sertifikaladım yükledim program çalışmadı sonra üstüne sadece yeni sertifikalı " c..rack yazmayanı " yükledim. çalıştı..