Smart IR Remote - Universal IR v1.7.8 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Smart IR Remote - Universal IR v1.7.8 Türkçe








Açıklama

PASKALYA SATILIK
Sadece Smart Uzaktan gerekir!
Akıllı IR Uzaktan Hiç gerekir Android için sadece IR evrensel uzaktan app: (daha fazla günlük ve istek üzerine eklenen 700000 cihazlar) büyük bir cihaz kapsama sahip, zeki, ve kullanan tek kişi Sadece telefon / tablet (Logitech Harmony gibi) bir plastik uzak asla olduğunu, var özellikleri. IR uzaktan kumanda gitmek gibi, özellikle android uzaktan kumanda, bir daha bulmak asla!

Herhangi Samsung ve bir IR Blaster ile HTC cihazlar ile Smart Uzaktan işleri, ve Android 4.4 çalışır ya da yukarıdaki Galaxy S5 ve yeni HTC One M8 dahil, üretici tarafından başlangıçta sağlanan bir IR Blaster ile herhangi başka bir marka telefon / tablet. Daha da iyisi, Akıllı IR Remote da CyanogenMod gibi en özel ROM'lar çalışır.

Akıllı IR Uzaktan bir TV gibi kızıl ötesi komutları aldığında hemen hemen her şey, Set Top Box (kablo ve uydu kutusu), DVD, BluRay oynatıcı, VCR, Amplifikatör, Klima, AV Alıcısı, DSLR komut olabilir evrensel bir akıllı uzaktan kumanda uygulaması kamera, vb iyisi, akıllı uzaktan kumanda (etkinlikler) içine uzaktan kumanda birleştirebilirsiniz böylece özel o uzaktan size surround sistemi, set üstü kutusunu kontrol etmek için kanal düğmelerinin ses düğmeleri ve ekran düğmeleri gerekecek TV'nizi kontrol. Bu çok başka bir cihaz kontrol ederken, bunu yapabilirsiniz, sadece Android evrensel tv uzaktan bulunuyor!

Uzak yoksa , bize e-posta ve biz yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız lütfen!
Bir telefon tutuyorsun bu yana tüm bu üstüne, neden bunun bazı benzersiz özellikleri var kullanmak değil mi?
HAVA JESTLER - 4,1-4,4 Galaxy S4 Android için özel
Basitçe kanalları, hacim, ya da ne olursa olsun kalp mutlu değiştirmek için telefonun üstünden elini sallamak - tüm yapılandırılabilir var!
MUTE / TELEFON GÖRÜŞME ON PAUSE
Smart Uzaktan şimdi, TV'nizi sessize medya oynatıcı duraklatmak, hatta sen, o telefon çaldığında zaman bütün istiyorsanız bunları kapatabilirsiniz.
MACROS
Grup gruplar halinde, bunları sıralamak ve gecikmeler ekleyin ve sonra komutları birbiri ardına serisini yürütmek komutları. Tek bir dokunuşla HDMI 1 geçiş TV, TV'nizi, Xbox ve surround sistemi açmak mümkün düşünün!
OTOMATİK GÖREVLER
Telefonunuz çaldığında telefonunuzun Ses Düğmelerini kullandığınızda, sizin tarafınızdan seçilen bir anda,: belirli koşullar meydana geldiğinde otomatik olarak, komutları veya makro çalıştırmak. Bir Tasker hayranı mısınız? Biz de entegre ve komutlar göndermek için olanak sağlayan bir Tasker eklentisi var
WIDGET'LAR
Telefonunuzu kapmak zaman lockscreen ve ekranı hem aletler ile, sadece bir musluk uzakta favori olacak. Daha iyi bir şey mi ihtiyacınız var? okumak
UZAKTAN YÜZER (CHATHEAD)
Yüzen, uzaktan sadece tek bir dokunuşla gösterilen ve sizin telefonunuzda oyun oynarken bile komutları göndermenizi sağlar edilebilecek diğer uygulamalar üzerinde kalır bir uzak
BACKUP / RESTORE
Sık sık ROM geçiş ya da tüm cihazlarda kullanılabilir olması için zor işi koymak uzaktan kumanda ihtiyacınız varsa, sadece bir kez bir yedeğini ve daha sonra diğer tüm cihazlarda geri yükleyebilirsiniz
KAYIT REMOTES - sebebiyle diğer cihazlar donanım kısıtlamalarından HTC One için özel
Bizim listede uzaktan bulamadın? Basitçe Eğer istediğiniz sadece yol var her düğmesine kaydedin. Diğer müşteriler de işinizi yararlanabilir böylece uzaktan paylaşmak için Opt!

Dünyadaki hemen hemen tüm markaların vs Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic, Yamaha, DirecTV (Doğrudan TV) dahil olmak üzere, desteklenen
İzinler gereklidir:
- Ağ iletişimi - sunucularından uzaktan kumanda indirmek için
- Telefon görüşmeleri (telefon durumunu ve kimliğini oku) - ID için telefon yedekleme + görev yürütme için Telefonunuz çaldığında
- Diğer uygulamalar üzerinde çizin - uzak yüzer (chathead)
- Liste Hesapları - yedeklemeler için Google ile giriş
- Uyku gelen telefon önleyin - uygulamayı kullanırken üzerinde telefon tutmak için
- Wifi (multicast) Devlet - ağınızdaki cihazları bulma

Devamı
 
Son düzenleme:


anılbaran

anılbaran

Üye
dropbox yerine başka bir yere yükleme imkanınız varsa iyi olur çünkü öbür türlü indiremeyebilebilir bazı arkadaşlar :tşk:
 
Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Uploadları başka siteye yüklemiştim daha önce, ama bazı arkadaşlar indirememişler ve dropbox istedikleri için bu siteye upload ettim. İndiremeyen olursa başka sitelerede upload yapabilirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: anılbaran
tns25

tns25

Üye
Teşekkürler
 
Remember Me

Remember Me

Üye
Emeğine Sağlık :oke:
 

faruk4679

Üye
Link yok
 


Üst Alt