Note 2 de varmı ir canlar
Hocam bir sürü kumanda var ama DLNA yani wifi kumandalar ayrı . IR yani kızıl ötesi ayrı siz de biliyor sunuz . O yüzden sordum ama zaten android de kızıl ötesi yok diye biliyorum . Eski nokia lar da vardı . Ama şimdi yeni modellerde varsa bilgim yok . Aslında araba kumandalarindaki güçlü ir sistem olsaydı güzel olurdu . Yada eski ir özellik li saatler gibi 5 m çeken . Çünkü ceplerde 1 m zor çekerdi.Senin telefonun zaten kendi kumanda uygulaması yokmu?
Hocam bir sürü kumanda var ama DLNA yani wifi kumandalar ayrı . IR yani kızıl ötesi ayrı siz de biliyor sunuz . O yüzden sordum ama zaten android de kızıl ötesi yok diye biliyorum . Eski nokia lar da vardı . Ama şimdi yeni modellerde varsa bilgim yok . Aslında araba kumandalarindaki güçlü ir sistem olsaydı güzel olurdu . Yada eski ir özellik li saatler gibi 5 m çeken . Çünkü ceplerde 1 m zor çekerdi.

Değerli dost emin misin senin tv modelinde wifi varsa belki tanıyor . Çünkü yeni dönem cep kumandalar kızıl ötesi yok diye bilirim . Belki öylesine ir yazıyor .Benim kullandiklarim dlna gerektirmedi hic, telefonun kendi uygulamasıda dlna yada wifi gerektirmiyor.
Bunlar olmadan calıştığına gore kızılötesi kullanıyordur heralde bende pek araştırmadım nasıl çalıştığını![]()
Değerli dost emin misin senin tv modelinde wifi varsa belki tanıyor . Çünkü yeni dönem cep kumandalar kızıl ötesi yok diye bilirim . Belki öylesine ir yazıyor .

Anladım dost . O zaman bir tür sinyal kullanıyordur . Senin cep ne . Bizde bu sinyal türü yok sanırım . IR diye geçiyor ama kumanda gibi uzaktan çekiyorsa eski ceplere benzemeyen bir tür ir sinyali bu . Ama ben de şaşırdım inan . Bu özellik ne zamandan var .Oyle gelismis ozellikleri yok dostum maslesef
Ilk tv ye verdiğim paradan sonra ikinci tv de biraz cimrilik yaptım![]()
Anladım dost . O zaman bir tür sinyal kullanıyordur . Senin cep ne . Bizde bu sinyal türü yok sanırım . IR diye geçiyor ama kumanda gibi uzaktan çekiyorsa eski ceplere benzemeyen bir tür ir sinyali bu . Ama ben de şaşırdım inan . Bu özellik ne zamandan var .

Anladım değerli Dost . Demekki s4 ve note 3 serisi ile beraber ir yeniden başladı ama yine eski düşük frekans ile gelmiş ve hiç bir anlamı yok 30cm lik mesafe den sonra çekemez oluyor . Yani en mantıklı dlna yada bt bizde de bu lux tv yok . Sağlık olsunS4 mini dostum telefonu tv ye dogru tutup kanalı değiştirebiliyorum, yani dlna yada wifi gibi birsey olsa telefonu tv ye tutmamda gerekmezdi zaten![]()
Anladım değerli Dost . Demekki s4 ve note 3 serisi ile beraber ir yeniden başladı ama yine eski düşük frekans ile gelmiş ve hiç bir anlamı yok 30cm lik mesafe den sonra çekemez oluyor . Yani en mantıklı dlna yada bt bizde de bu lux tv yok . Sağlık olsun

5 m mi o zaman müthiş . Sanırım yeni nesil ir. Üzüldüm şimdi note 2 de ve S3 te falan yok ir galiba30 cm?
5m rahat algılıyor
Daha ilerisini denemedim ama daha uzaktanda çalışacaktır bence![]()
5 m mi o zaman müthiş . Sanırım yeni nesil ir. Üzüldüm şimdi note 2 de ve S3 te falan yok ir galiba
Evet denedim malesef olmuyor .Sen bu uygulamaları denedin mi?
Evet denedim malesef olmuyor .
Yok sadece seri adını yazdım Vestel satelliteBence tv yi tanıtamamışsındır, tv nin arkasında seri nosu yazar onu uygulamaya yazarak denedin mi? ben bu şekilde tanıttım tv yi
Hocam cep model neBen şimdi kurdum çalıştırdım tüplü tv de sorunsuz. Yanlız tam modelini bulamadığım fonksiyonlar eksik çalışıyor.
Hocam cep model ne
Ve sadece tüplü de mi oluyor lcd led de deneyen var mı