Smart Cover Pro (Screen Off) V.1.4.7 [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Smart Cover Pro (Screen Off) V.1.4.7 [HG Türkçe]

Sönsör ile ekranınızı kilitleyebileceğiniz uygulamadır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rear2011, veliahht01, en-sel ve 4 diğerleri

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: mabdussamed
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler

• Beğen
mabdussamed

mabdussamed

Üye
İsteğimi çevirdiğin için tekrar teşekkürler .kullanışlı ve türevlerinden daha stabil çalışan bir uygulama .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İsteğimi çevirdiğin için tekrar teşekkürler .kullanışlı ve türevlerinden daha stabil çalışan bir uygulama .
Rica ederim. Güle güle kullan. Evet biraz kullandım elimi sensorden geçirdigim an hemen kilıtleniyor. Hatasız güzel bir uygulama. Dil dosyası yapımcıyaa gonderildı cevap beklıyorum. Eger onaylarsa artık Orjınal turkce geleek...

• Beğen

Bahattin BARDAK

Üye
Öncelikle selamlar güzel ve kullanışlı bi program yanlız şunu sormak istiyorum sensörlere her hangi bi arıza verirmi.Malum sensör herzaman açık kalıyor.Şimdiden vereceginiz cevapa çok teşekkür ederim çalışmalarınızın devamını dilerim.İyi Günler

sbilen

sbilen

Üye
Ellerine sağlık tsk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle selamlar güzel ve kullanışlı bi program yanlız şunu sormak istiyorum sensörlere her hangi bi arıza verirmi.Malum sensör herzaman açık kalıyor.Şimdiden vereceginiz cevapa çok teşekkür ederim çalışmalarınızın devamını dilerim.İyi Günler
Tesekkurler. Hıc bırseyın garantısı yoktur. Sensor zaten devamlı acıktır kı. Arama yaptıgınızda ekran kararıyor buda sensorun devamlı acık oldugunuda belırtıyor. O yuzden boyle seyler dusunmeyın. Ama yınede kullanıp kullanmamak sıze kalmıstır

Bahattin BARDAK

Üye
Teşekkürler.İlginiziçin sagolun

dark3434

Üye
teşekkürler.popüler ve sorunsuz bir uygulama.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar

hassan27

hassan27

Üye
Teşekkür ederim usta

piyanistkadir21

piyanistkadir21

Üye