Smart apps & smart contacts

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Smart apps & smart contacts
Arkadaşlar bende bir widget vardı. Mesala sık kullandığın uygulama ve kartvizitleri ana ekranda görüp kullanabiliyordun. Bir uygulama ile beraber yüklendi ama hangi uygulama bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

BOZ_1903

Üye
yanlışın war akrım normal olarak da uygulamalar adlı widget 4 tane uygulama seçiosun weya aynı widgeti istediğin kadar ekle, bi de favoriler widgeti war onda da rehberden istediğin kişilerin kısa yolunu ekliosun ;) bi programla gelmedi kısacası

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
yanlışın war akrım normal olarak da uygulamalar adlı widget 4 tane uygulama seçiosun weya aynı widgeti istediğin kadar ekle, bi de favoriler widgeti war onda da rehberden istediğin kişilerin kısa yolunu ekliosun ;) bi programla gelmedi kısacası

Onu biliyorum bende ki widget en çok kullandığın uygulamalardan oluşuyor senin dediğinden hariç benim dediğim widget

projectmaximo

projectmaximo

Üye
google'dan tarat bulursun dostum ben kullanıyorum çok güzel widget'lar..smart apps diye tarat ikisi tek uygulama zaten iki ayrı widget kuruluyo

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen ya.s

projectmaximo

projectmaximo

Üye
favorite apps'i yüklesene bi

teatrous

Üye
bunun icindeki 2 widget sanırım senin bahsettiğin contact bots ve shortcut bots :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
iatis

iatis

Üye
bunun icindeki 2 widget sanırım senin bahsettiğin contact bots ve shortcut bots :oke:

Arkadaşlar,ben bu uygulamayı yükledim ama çalıştıramadım.Nasıl kullanıldığını tarif edebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt