SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

UgurKlc

Üye
herkes teşekkür etmiş ama olmuyor. Teşekkür edenlerden bir ricam var : nasıl k ey'i girdiniz bir anlatında bizde bilelim. Böylece arkadaşa bizde teşekkür ederiz.

CaLiPs05

Üye
çoook yardımcı oldu eline sağlık...

kodlar olmuyor. register etmek istedigimde. verdigim nrnin yasal olmadigini söylüyor :S

herkes teşekkür etmiş ama olmuyor. Teşekkür edenlerden bir ricam var : nasıl k ey'i girdiniz bir anlatında bizde bilelim. Böylece arkadaşa bizde teşekkür ederiz.

yanlış kodu girdiğinden kabul edilmiyordur. Senden kod isterken ilk 5 haneye dikkat etmen lazım yani diyelim ki teldeki kod şu şekilde başlıyor >SN302-0169-SWHEA-NRFNYMFB-FEAA sende bu ilk 5 haneye göre arayıp ekleyeceksin. Bu şekilde yaptığın zaman sorun olmayacaktır.

cagrib

Üye
Dediğiniz siteden indirdim fakat v4.0 indi bende onun ******i var mı

emr777

Üye
Kardeşim Deluxe English sound menüsü kod N41A0B- ile başlıyor devamını rica edebilirmiyim )

--------------- Ekleme ---------------

Second:deluxe English sound (voice )
The ****** start with: N41A0B-

Help meeeeee )))))

bark_41

Üye
kodu bilmiyor kimse bilse yazarlar dı??

mcseko

Üye
kardeş 5800 xm için turkçe/almanca sözluk lazım yardm edblrmsn?

mcseko

Üye
yha ozan kardeş slm serkan bn afyondan 5800xm için dediğin siteden slovoed classic Eng_türkish_türkish_eng sözlük ile slovoed classic_germanyTürkish_türkish_germany indirdim ama registirasyon kodlarını bir türlü bulamadım.kodu bana acilen yollayabilirmisin? 05427888012

omutlu

Üye
teşekkürler arkadaşım emeğine ağlık. çok güzel bir sözlük programı.