antifb06 Üye antifb06' Alıntı: arkadaşlar bu anahtarlar ile başlayan keyler kimse de yokmu N3013C-,N31AoC-,N32090- Genişletmek için tıkla ... güncel....
antifb06' Alıntı: arkadaşlar bu anahtarlar ile başlayan keyler kimse de yokmu N3013C-,N31AoC-,N32090- Genişletmek için tıkla ... güncel....
davaci_18 Üye allah raazi olsun yanliz bunun ******ini nerden bulacaz tesekkuler ******:n31a0c... nerden bulacaz
ncis Üye İnnov8 kullanıyorum. Verdiğin linkten programı yükledim SlovoEd Classic English-Turkish & Turkish-English dictionary for S60 3rd Edition altında yazılı "SN302-013C-VRBLA-NJSECANS-FUDA" kodu girdiğimde hata verdi. Dostum çözüm bulabilrsen sevinirim
İnnov8 kullanıyorum. Verdiğin linkten programı yükledim SlovoEd Classic English-Turkish & Turkish-English dictionary for S60 3rd Edition altında yazılı "SN302-013C-VRBLA-NJSECANS-FUDA" kodu girdiğimde hata verdi. Dostum çözüm bulabilrsen sevinirim
bageran Üye valla bilmiyorum şimdi kullanacam yarında sınavım var inşallah işime yarar dua ederim .............
cetin_haci Üye selam ben bunun almanca türkcesini cok istiyorum ama yapamadim yardimci olablirmisin.. ben alamnyada almanca ögreniyom sözlük tasiyamiyorum. n95 icin --------------- Ekleme --------------- aslinda verdigin keylerde germany turkisch yok.. türkce bölümündede yok.
selam ben bunun almanca türkcesini cok istiyorum ama yapamadim yardimci olablirmisin.. ben alamnyada almanca ögreniyom sözlük tasiyamiyorum. n95 icin --------------- Ekleme --------------- aslinda verdigin keylerde germany turkisch yok.. türkce bölümündede yok.
beti-21 Üye ingilizce-türkçe sözlük için şifre yi yazıyorum ama kabul etmiyor, uyacak olan şifreyi bilen var mı?