SlovoEd Dictionaries v3.2 (Türkçe-İngilizce-İtalyanca-Almanca-Rusça)

agora61

Üye
Merhaba elinize sağlık.,Symbin S60 V.3 işletim sistemine sahip 6220 classic kullanıyorum.Bu verdiğiniz sözlük S60 V.3 le uyumlumu acaba.Birde bende private klasörü hafıza kartı içinde mevcut.Sizin C dizini dediğiniz telefonun hafızasındaki dosyalar herhalde.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK

arkadaslar guncelleme yapıncı yıne bu keyler calısıyormu bır cevpa beklıyom

Paylaşan arkadaşa ve Product Code ları yazan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimle....

ingilizce-Türkçe Türkçe İngilizce ses modülü için iki tane code istiyor
Birisi bu
N31A0C-81145-56165-91940
C/Private/20001a58 klasörünü bulamayan arkadaşlar için ses modül Product code'si , diğer N3013C ile başlayan Product code ilk sayfada sanalromeo nickli arkadaşın Keyler dolusu mesajında var buda benden olsun dedim ve yazdım kolay gelsin
İlla Dosyaya atmanıza gerek yok bu kodları girsenizde olur...

Sanalromeo N3013C-29531-32846-30783 code'unu ben denedim ingilizce türkçe ses modül için çalışıyor...Sanada ayrıca teşekkürler...

Sözlük v.3 ile uyumlu evet ben N95 8GB 'a yükledim , C dizini her zaman telefon hadızasıdır

unkwon

Üye
Çok teşekkürler.Çok iyi çalışıyor.

kardesim hepsi bozuk bunu neden yerlesdirdin calismado 6600 da 7110 da da denedim dosya bozuk yazdi eger varsa bir yardim soyle yoksa bu dosya bi halta yaramiyo

Bu sözlüğü ben E50 için indirmiş yüklemiştim. Bende bulunduğundan şimdi N97 Mini ye yükledim ve çalışıyor. Paylaşım için teşekkür ancak anlatımınız biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
Not:bu programı ben başka bir yerden pc ye indirmiştim mevcuttu oradan yükledim.

çok teşekkür ederim gerçekten güzel ve kapsamlı bir sözlük işe yarıyacağından eminim. Fakat şu kodları tam olarak verseydin insanları zamanından alıkoymazdın yinede güzel paylaşım