walla çoq öslemişim sizleri hepinize s.a arkadaşlar :ehe:ehe:yuru
maxiburak Üye Konu Sahibi slm millet uzun bi aradan sonra ben geldim !!! walla çoq öslemişim sizleri hepinize s.a arkadaşlar
maxiburak Üye Konu Sahibi mservank' Alıntı: keşke konuyu deneme mesajları bölümüne açsaydın Genişletmek için tıkla ... ne biliim o heyecanla naptımı nerdn bileyim
mservank' Alıntı: keşke konuyu deneme mesajları bölümüne açsaydın Genişletmek için tıkla ... ne biliim o heyecanla naptımı nerdn bileyim
FerreT Üye maxiburak' Alıntı: ne biliim o heyecanla naptımı nerdn bileyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Seni Görmek mutlu etti beni..Umarım tatil vesilesi ile burda değilsindir..Sürekli aktif olmanı isterim
maxiburak' Alıntı: ne biliim o heyecanla naptımı nerdn bileyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Seni Görmek mutlu etti beni..Umarım tatil vesilesi ile burda değilsindir..Sürekli aktif olmanı isterim
maxiburak Üye Konu Sahibi ferreT' Alıntı: Hoşgeldin Seni Görmek mutlu etti beni..Umarım tatil vesilesi ile burda değilsindir..Sürekli aktif olmanı isterim Genişletmek için tıkla ... ben tatil için deil zaten burdaydım da banlanmıştım ceza bitti geldim !!
ferreT' Alıntı: Hoşgeldin Seni Görmek mutlu etti beni..Umarım tatil vesilesi ile burda değilsindir..Sürekli aktif olmanı isterim Genişletmek için tıkla ... ben tatil için deil zaten burdaydım da banlanmıştım ceza bitti geldim !!
FerreT Üye K.bakma o zaman..Genelde tatilde çok online olup bi daha uğramayan üyeler çk oldugundan Böyle bi cümle sarfettim..
K.bakma o zaman..Genelde tatilde çok online olup bi daha uğramayan üyeler çk oldugundan Böyle bi cümle sarfettim..
maxiburak Üye Konu Sahibi ferreT' Alıntı: K.bakma o zaman..Genelde tatilde çok online olup bi daha uğramayan üyeler çk oldugundan Böyle bi cümle sarfettim.. Genişletmek için tıkla ... ne kusuru canım
ferreT' Alıntı: K.bakma o zaman..Genelde tatilde çok online olup bi daha uğramayan üyeler çk oldugundan Böyle bi cümle sarfettim.. Genişletmek için tıkla ... ne kusuru canım
mservank Üye Nazy' Alıntı: Umarım Birdaha Aynı Hatayı Yapmassın Bir Oy İçin Değermiydi Genişletmek için tıkla ... aynen sadece bir oy için banlattı kendini ,avatar yarışmasında da böyle yapmaz umarım
Nazy' Alıntı: Umarım Birdaha Aynı Hatayı Yapmassın Bir Oy İçin Değermiydi Genişletmek için tıkla ... aynen sadece bir oy için banlattı kendini ,avatar yarışmasında da böyle yapmaz umarım