slm ben iremm

dostum kıskandım seni ben yeni üye iken kimse böyle ilgi göstermemişti

rapboy

Üye
slm irem h.g. benimde bi sorunum var aslına telefonum n73 sisx dosyasımı açıyor acababen bu programı bulamıyorum ne msn var telefonumda nede başka bi progam atabiliyorum

slm irem h.g. benimde bi sorunum var aslına telefonum n73 sisx dosyasımı açıyor acababen bu programı bulamıyorum ne msn var telefonumda nede başka bi progam atabiliyorum
yardımm bölümü üst katlarda kardeşş..

iremm

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım konuyu yalnıs anladın heralde benimde bi sorunum var demişsin
ayse teyze hissettim bian kendimi
soruların varsa bununla ilgili ayrı bi baslık var orda yazabilirsin ayrıca tesekkürler h.b.

kurt bey

Üye
gittikçe entersan bi hal almayta başladı senin bu konu. bakalım daha neler olacak. arkası yarın

FerreT

Üye
Aslında hiç bi konuya gerek yok giden gitsin kalan kalsın gelen gelsin..Aslında maxicep.com sitesine bile ihtiyaç yok nede olsa oralarda bi yerde paylaşım yapan birileri vardır..

iremm

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz mesaj : baslığı altında açtım zaten bu konuyu niye bu kadar tepki gösteriyosunuz bitürlü anlamadım neyse yaa istemeyen bu konuya msj atmaz kimse kimseye zorla msj attırmıyo sonuçda dimi???

Nazy

Üye
gereksiz mesaj : baslığı altında açtım zaten bu konuyu niye bu kadar tepki gösteriyosunuz bitürlü anlamadım neyse yaa istemeyen bu konuya msj atmaz kimse kimseye zorla msj attırmıyo sonuçda dimi???
varya irem cin gibi kızsın valla Ne güzel söyledin konu gereksiz mesajlardaydı dimi?
ama biz biz görmüyordukn:

Sorun mesajın gereksiiz olup olması veya nerede oldğu değil
dikkat çekmek istediğim nokta
bu konu gereksiz tartışmalara neden oluyor....

FerreT

Üye
Bizde onu demeye çalışıyoruz konu gereksiz mesajlar bölümüne açılmasına rağmen..Boş konuşanlar mevcut

ülen aynı konuyu ben açsam kimsenin umurunda olmazdı be! bu ne şimdi yaa

FerreT

Üye
yok ya vur dedik öldür demedik

iremm

Üye
    Konu Sahibi
offf tamam ya atmayın zorla size bu baslık altında msj attıran yok bi dövmediğiniz kaldı ben smileyi koymadan önce nazynin söylediği seylere cvp verdim ama daha sonra pişman oldum ve düzelttim belki nazy kırılır diye kendisi okumustur eminin aslında kötü bişi yazmadım ama yine yalnıs anlasılmaktan korktum neyse dediğim gibi bu konu baydı diyosanız msj atmayın bu konuda güncellenmesin bu kadar basit olayı büyütmenize gerek yok

Nazy

Üye

yok ben kırılmadım eski mesajını geri yaza bilirsin
farketmesss