slm ben iremm

mservank

Üye
Konuyu biliyordum kaçırmışım.Neyse dedikleri gibi forumdaki yakınlığı msn de de göstermeni istediler bu yüzden.Yanlış anlama.
Tekrar hoşgeldin.

bassboy

Üye
iyi günler arkadaşlar siteye tema eklemek istiyorum.nasıl ekleneceğini anlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

selam irem siteye hoş geldin

omayra

Üye
Eğlenceli konu olmuş, kaçırmışım.. Hoşgeldin İrem

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ewet eğlenceli oldu

enigma

Üye
yorum yapamıyorum asılan asılana

enigma

Üye
millet kıza asılıyor demek istedim
sen niye merak ettin onu anlamadım

Nazy

Üye
millet kıza asılıyor demek istedim
sen niye merak ettin onu anlamadım

bence kimse kimseye asılmıyor
polemik oluşturmaya gerek yok...
bence bir bayan hakkında böyle konuşmamalısın
eğer irem böyle bir durum hissetseydi
bunu yöneticilerle Konuşurdu konuda kapatılırdı.

enigma

Üye
bak dostum turban mevzusundan s0nra tavırların epeyce değişti. polemik oluşturan ben değilim sensin, aramızda bişeyleri ısıtma girişimde bulunacaksan söyle bende tedbirli davranayım. bazı kişilerle genelden değil özeldende konuşuyorum ve bilmediğim mevzu hakkında biliyormuş gibi yorum yapmıyorum.
mesajını iyi niyetle yazmadığın belli ki öyle olsaydı güzel güzel özelden mesaj yollardın.
mesajlarında da görünen köye gps gerekmiyor hani

Nazy

Üye
Türban olayı ile alakası yok
Forumda Biriyle Şiddetli Tartışacak ve Kavga edecek kadar basit biri değilim
sen mesajını buraya yazdın bende buradan cevap verdim....

enigma

Üye
bana göre çok yanlış davranıyorsun dostum, birşeylerin iyi olduğuna veya kötü olduğuna sen değil o durum içinde olanlar karar vermeli. ben burdan yazma gibi bir terbiyesizlik yapmış isem sende özelden yazıp beni bilgilendirseydin daha güzel olurdu, sanırım basit olduğumu ima etmişsin diliyorum ki bunu ben yanlış anlamışımdır.

yorum yapamıyorum asılan asılana bu mesajı yazılanların öyle bir görünüm verdiği için ve çok gülerek yazdım.
ne ireme asılın dedim nede asılmayın dedim kimse içinde sen asılıyorsun demedim. heliki Nazy dostumu hiç işaret etmedim ve aklımın ucundan bile geçmedi. kimseye karışmam durumdan müzdarip olan ilgili kişilere bilgisini verir, ilgi duyuyorsan bu mesajın sana zararı yok. iremm kardeşimlede aramda bişey yok.
şu tepkinin sebebini bi anlasam, birdaha abilerime saygısızlık etmeyeceğim

Forum kurallarını ihlal etmiş değilim sadece cevap verme hakkımı kullanıyorum.

Nazy

Üye

Basit biri olmadığını bildiğim için Kavga etmeyeceğimizi Bildiğim için böyle yazdım

daha önce irem e bu konu hakkında bir şaka yapılmıştı
irem buna çok bozulmuştu....
yani anlıyacağın bu konu çığrından çıkmıştı
sonra düzeltildi ve Bu seferde sen bir Polemiği başlatma girişiminde bulundun
Belki bilmeden veya şaka amaçlı ama DAha öncede şaka amaçlı yapılmıştı
ve olumsuz tartışmalara yol açtı
bu yüzden uyarmak istedim sadece...
seninle ve forumdaki kimseyle bir sorunum yok buna emin olabilirsin

beyler naptınızzz yaaa .. ortamı germeyelimmm..
lütfen.

enigma

Üye

bak dostum beni polemik başlatmakla suçlamayı bırakırsan memnun olacağım,
ben polemik çıkarmaya uğraşmıyorum hiçbirzaman uğraşmadım. Ben olayın komik tarafından baktım ve şahsi fikrimi öyle yazdım.

Nazy

Üye
ben polemik çıkarmaya uğraşmıyorum hiçbirzaman uğraşmadım. Ben olayın komik tarafından baktım ve şahsi fikrimi öyle yazdım.

tamam bende diyorumki daha öncede Komik tarafından bakılmıştı
ve sonucunda polemik çıkmıştı
ve sende komik tarafından baktın sonucunda tartışma çıkmaması için uyardım
Lütfen Bu Konuyu Uzatmıyalım....

enigma

Üye
polemiği komik tarafından bakanlar değil sonradan bişeyler yazanlar çıkarmış ama kabak nedense benim başıma patladı. sen hiçbirşey demesen üstüne 3 mesajla mevzu anımsanmadan kapanır giderdi benim yazdığım bile okunmazdı . Polemik çıkarmama uğruna yazdığın mesaj polemik çıkardı
polemiğin sebeblerinden biri ben diğeri sen oldun
iremm kardeşimiz umarım onu korumak için verdiğin çabaya bir teşekkür eder.
bundan sonra sana danışırım canım kardeşim . bu arada ikimiz arasındaki uluorta muhabbetten kimsenin haz almayacağı belli maxicep'e olan saygımdan dolayı senin altta kalmayıp tekrar yanıt vereceğini bildiğim halde bu konuya son mesajımdır.

Polemik:
1-müdahil kişilerin kendisini anlamayacak olanlara kendilerini anlatmaya çalışmaları, diğer bir deyişle ağız dalaşı.
2-çözüme yönelik olmayan her tür tartışmaya, argümana verilen isim.
3-kendi hatalarını görmeden başkaları üzerinde kendini daha iyi gösterme kaygısı içinde bulunan insanların ağız veya beden yolu ile yaptığı davranışlar bütünü.
Alıntı:
Bu bağlamda ben polemik çıkarmaya çalışmadım, Türban mevzusu bir polemikti asıl orda polemik oldu ve siyaset yada politika için yaşımız daha genç daha fazla tarih bilmemiz lazım.

iremm kardeşimden açmış olduğu konuyu istemeden kirlettiğim içi özür diliyorum.

Nazy

Üye
terkar hoş geldin irem....

iremm

Üye
    Konu Sahibi
yaw bigun kayboldum masallah nazy ve enigma

nyse bende konuyu uzatmıycam daha önceden bana yapılan bi şaka vardı ve ben arkadasları uyardım onlarda anlayısla karsıladı ve konu kapandı sanırım enigmada daha sonra saka olsun diye böyle bişi yazmıs neyse kimseye kırılıp gücenmedim özür dilemenize gerek yok sitedekilerin hepside benim arkadasım kimseye dargın deilim neyse yaaa ben böyle konusmalara alıskın deilim tekrardan ben hoşgeldim