serdar011980 Üye Hoşgeldin biz yeni üyeler ve eski üyelerle birlikte çok güzel paylaşımlar olacağına inanıyorum
delrico Emekli Yönetici aramıza hosgeldin irem.....sitemizi cok seveceksin..... --------------- Ekleme --------------- ayrıca kendını tanıtman ıcın konu dısında da konu acabilirdin.....
aramıza hosgeldin irem.....sitemizi cok seveceksin..... --------------- Ekleme --------------- ayrıca kendını tanıtman ıcın konu dısında da konu acabilirdin.....
Nazy Üye JaNbErG' Alıntı: bir yerden tanıyorum ama cıkaramadım Genişletmek için tıkla ... ben tanıyorum ama çaktırmıyorum
JaNbErG' Alıntı: bir yerden tanıyorum ama cıkaramadım Genişletmek için tıkla ... ben tanıyorum ama çaktırmıyorum
yüsr@_1907 Üye teşekkür ederim aslında ben uzun süreden beri buraya üyeym ama bi üye yüzünden biras uzaklaşmıştım sonradan deymiceni anladım tekrar teşekkürler
teşekkür ederim aslında ben uzun süreden beri buraya üyeym ama bi üye yüzünden biras uzaklaşmıştım sonradan deymiceni anladım tekrar teşekkürler
iremm Üye Konu Sahibi fbrk07' Alıntı: irem sen sadist mısın Genişletmek için tıkla ... alakaya maydanoz
ouSahin Üye iremm' Alıntı: alakaya maydanoz Genişletmek için tıkla ... dimi tam bir alakasız cümle olmuş bu arada ne çok sevenin oldu yaramaz kıs
iremm' Alıntı: alakaya maydanoz Genişletmek için tıkla ... dimi tam bir alakasız cümle olmuş bu arada ne çok sevenin oldu yaramaz kıs
ouSahin Üye kurtoğlu85' Alıntı: Microsoft Window Live Messenqerın Kabriyle bunu hiiç ama hiç unutmicam Genişletmek için tıkla ... abi burda yapma bare ayıp
kurtoğlu85' Alıntı: Microsoft Window Live Messenqerın Kabriyle bunu hiiç ama hiç unutmicam Genişletmek için tıkla ... abi burda yapma bare ayıp