Slm Arkadaşlar Versiyon Yukleme Hakkında Bilgisi Olan Varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askilik

Üye
    Konu Sahibi
Slm Arkadaşlar Versiyon Yukleme Hakkında Bilgisi Olan Varmi
arkadaşlar telefonuma versiyon yukseltmem için ne yapmam gerekiyo bi bilginiz varmi şimdiden çok teşekkur ediyorum

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(askilik &#064; Feb 26 2006, 10&#58;16 PM) [post=287001]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar telefonuma versiyon yukseltmem için ne yapmam gerekiyo bi bilginiz varmi şimdiden çok teşekkur ediyorum [/quote]

nokialarda bu iş biraz zor.yani data kablosuyla olmuyor.piln altındaki entegreye yerleştirilen özel klipsle yapılıyor.garanti varsa bu kapsamda versiyonunu bedava yükseltebilirsin.

askilik

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert17 &#064; Feb 26 2006, 10&#58;55 PM) [post=287048]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(askilik &#064; Feb 26 2006, 10&#58;16 PM) [post=287001]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar telefonuma versiyon yukseltmem için ne yapmam gerekiyo bi bilginiz varmi şimdiden çok teşekkur ediyorum [/quote]

nokialarda bu iş biraz zor.yani data kablosuyla olmuyor.piln altındaki entegreye yerleştirilen özel klipsle yapılıyor.garanti varsa bu kapsamda versiyonunu bedava yükseltebilirsin.
[/b][/quote]
teşekkur ediyorum kardeşim saolasin

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia Teknik Destek veren servislere gitmelisiniz.

askilik

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert17 &#064; Feb 26 2006, 10&#58;55 PM) [post=287048]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

teşekkur ederim arkadaşim saolasin

enigma

enigma

Üye
ya ben buraya bişeyler yazmışmıştım neden silindi acaba? bu hep başıma geliyor. kötüde bişey yazmadım

perkon

perkon

Üye
servise veya telefonculara verceksin onlar yükseltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt