slm arkadaşlar telefonda görüşme esnasında konuşulanları kayıt programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

erhan0052

erhan0052

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar telefonda görüşme esnasında konuşulanları kayıt programı arıyorum
telefonda görüşme esnasında konuşulanları kayıt programı arıyorum best dictaphone diye bi tane var ama kayıt sırasında beepp sesi çıkarıyo arşivinde olan varsa şimdi den tşklr

orhan_ak5

orhan_ak5

Üye
Sevgili Erhan ; ben N95 kullanıyom benim telefonda şuan Totalreccal adlı ses kayıt programı yüklü..Bip sesi yok,çok kullanışlı bişey.. Bir ayda yaklaşık 1000 adet telefon görüşmesi kaydettim şuan pc de yüklü...üstelik winampta dinleyebiliyorsun.. İster amr ister waw.. Tavsiye ederim...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konuşma Yaparken Telefondan Menüye Girip Kendi Kayıt Programını ac 6300da böle şeyler oluyor. n73de rahat olur.

erhan0052

erhan0052

Üye
    Konu Sahibi
Konuşma Yaparken Telefondan Menüye Girip Kendi Kayıt Programını ac 6300da böle şeyler oluyor. n73de rahat olur.
haklısın olması gerekır ama kayıt suresı 1 dk oldugu için bi anlamı kalmıyo.
ilgi gosterdigin için teşekkürler:bigstar:

mugok35

Üye
6233 için böyle bi program war mı bildiğiniz..total recall acılmadı..şimdiden sağolun

mugok35

Üye
6233 için böyle bi program war mı bildiğiniz..total recall acılmadı..şimdiden sağolun

erhan0052

erhan0052

Üye
    Konu Sahibi
tşkr hepınıze

oook

Üye
psicolocun xelnex lite die bi programı var indireblirsin bib seside kapatılabilio

ertin

ertin

Üye
Beep sesi karşı tarafa sesin kaydediliyor bilgisi sinyali veriyor beepoff yüklesem bunu kapatır fakat en iyisi dışarıdan kaydetmek

Üst Alt