slm arkadaşlar ben 6630 da mp3 ü zil sesi yapamıorum acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azaril50

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar ben 6630 da mp3 ü zil sesi yapamıorum acil yardım lütfen
:megafon: 6630 da mp3 zil sesi olmuyor ne yapmam lazım ?msn nem azrail50@hotmail bilen varsa yardımcı olsun lütfen

***Aliihsan***

***Aliihsan***

Üye
kardeş eğer mp3 çalma programın varsa onu sil belki yapabilrsin zil sesi

karakashasan

Üye
kardes aynı sorun bendede vardı baya bi arastırdım tek cözüm versiyon baska yolu yok...

6.03.08 attırdım ben artık yapıyo

Gs19050

Üye
bencede bu sorun bir versyon sorunu bunun peşine iyice bir düş umarım düzelir

tnk

tnk

Üye
6600 a attığımız proğram var WMA Plus.
proğramı natınca bizim 6630dan farkı olmuyo zil sesinde.
Belki senin 6630 da bizimki gibi olur:)

mservank

mservank

Üye
nasıl olmaz ben kendim 6630 kullanıyorum telefonun modelini karıştırdın 6280 e oyun nasıl yükleniyor

eltu

eltu

Üye
Arkadaşım sen menüye gir ordan ses klipleri ordan dijital sesler yada zil sesleri klasörünün içinde mi zil sesi yapmak istediğin mp3 ona bir bak.orda değilse buraya taşı eğer bu iki klasöre koymaz isen zil sesi yapmak istediğin mp3 waw vs sesleri zil sesi seçmek istediğinde listede göremezsin!

ayrıca kişiye özel zil sesinide rehbere gir bir kişi seç gir numarası gözükecek ordan seçeneklere git alta doğru ilerle orda zil sesi seçeneği var seç karşına tel bulunan sesler çıkacak zil sesini seç tamam de oldu bitti.

tercihlerde olanı da başta anlattığım kuralı uygulayarak tercikler içinden istediğin zil sesini seçebilirsin ama başta anlattığım kralı izlemezsen zil sesi seçerken istediklerin zil sesi seçeneğinde gözükmez.

hadi kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt