slm arkadaslar be yeni bir telefon lamayı düsünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar be yeni bir telefon lamayı düsünüyorum
telefon olarak aklımda x3 var bütçe ise 350 ytl açaba bu fiyata ne önere bilirsiniz
:heyo:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
5230 önerebilirim internet hızlı özellikte çok bir bak derim

Anußis

Anußis

Üye
:) x3 müzikte çoğu xpressmusicten üstün oldugunu kanıtlıyabilecek bir seviyede ancak 3g ve wlan olsun dersen 5800

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
dokunmatik düşünürsen bende 5230 u tavsiye ederim..

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 :islik

Captain

Üye
Sony Ericsson W715 3G Wlan hepsi var hareket sensörü feln 369 tl süper vodafone bayilerinde yanında speaker da veriyolar muthiş :oke:

Anußis

Anußis

Üye
Kardeş herkese aynı telefonu öneriyorsunda bu telefonu senmi satıyorsun acaba yani vodafonedamı calısıyorsun

Neverex

Üye
Bence X3 al.:oke:Harika telefon ben bizzat inceleme fırsatı buldum.Hoparlör kalitesi güzel.Kamerası da güzel.Ama 3Gli istersen 5230 da güzel telefon.:good:

JayJayyy

Üye
5230 vy 5235

osesan

Üye
Callahi kardeşelrim bende iphone da var onu internet için kullanıyorum zaten internet için başka telefon olmaz ancak bunun haricindeki herşey için SE W715 i öneririm. Yeni aldım vodafone kampanyasından. unlock da edildi bayi tarafından telefon harika gerçekten. ayrıca interneti bir denedim de hızı çok iyi. türkiyedeki altyapı sadece büyük şehirlerin belirli bölgelerinde ki o da çok az 7.2 mpbs. diğer tüm ülke topraklarımızda 3.6 mpbs.
bu yüzden aldığınız telefonda eğer interneti düşünüyorsanız bu altyapı bilgilerini de bilmeniz gerekir.
birçok telefoncuda çalışanların bilgisi o kadar kısıtlı ki sizi yanlış yönlendirebilirler.
1 hafta telefon baktım SE G705 alacakken son anda kampanyayı görünce W715 aldım.
zaten teelfon walkman serisi malum.vodafone a özel üretim olduğu için w705 in üstüne bir de gps eklemişler.
tüm bağlantı şekilleri de var. java programlara da desteği olduğuna göre.
Tavsiye ederim. ayrıca kampanya fiyatı da yukarda belirtilenden de ucuz. peşin 349 lira.
kolay gelsin
(vodafone cu deilim :box )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...