sado_27
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet o . Hala sorun düzelmiyorsa teknik bi sorun kardeş. Garantiye yolla derim. Düşürdünmü naptın bilmiyorum ama garantilik gibiorjinal hart format attım arama tusu kapama kamera acma kapa tusu deyılmı olmuyor
Format attığında sana ülke,saat ,tarih ayarı falan sorduysa format atılmış demektir.orjinal hart format attım arama tusu kapama kamera acma kapa tusu deyılmı olmuyor
oooo naptın sen kardeş, en başta desene suya düştü diye. Oksitlenme olmuştur içinde yani direk servise yollicaksın hoporlör vs değiğşcek. Kim bilir işlemci dahi oksitlenmiştir. İşlemciside değişcektir. Bunu servis pahaylıya yapar.kardeş telefon suya dustu gecenlerde ama teli kullanıyom kamereda acılmıyor kamera tusuna bastıgımda menuye gerı donuyorr
kardeş telefon suya dustu gecenlerde ama teli kullanıyom kamereda acılmıyor kamera tusuna bastıgımda menuye gerı donuyorr
ozaman belkide oksitlenme oluşmaya başlamış olabilir,bence bildiğin ve güvendiğin bir teknik serviste temizlettir.bu benim düşüncem.onların özel kimyasalları varkardes telı 2 a oldu kullanıyorumhıc sorun vermedı soyleıgım sorunlar harıcc gerı yanında hıc sorun cıkmadıı
ariza bu ne zaman vericeği belli olmazkardes telı 2 a oldu kullanıyorumhıc sorun vermedı soyleıgım sorunlar harıcc gerı yanında hıc sorun cıkmadıı
--------------- Ekleme ---------------
suya dusme sorunu 2 ay once oldu arkadaslar eyer sorun cıksaydı veya tel acılmasaydı hatta telı ıkı gun kuruması ıcın bekledım ama kamera ve bu vıdeo sorununu ızlemeden baska sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?