Slipknot dinlemeye başladım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Slipknot dinlemeye başladım.
gecen gün sormustum ilk kez dinliyecegim diye.Mert(Revengeful)abimde The Blister Exist dinlememi tavsiye etmisti.bu parca'da hosuma gitmisti.sonra dün internet cafe'de aklıma geldi dinlemeye basladım hatta hosuma gitti.Hatta suan Psychosocial'i dinliyorum.Önerileriniz varsa lütfen yazın :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

benighted

benighted

Üye
Snuff,Vermilion,Duality ilk aklima gelenler bunlar :)

maxirabit

maxirabit

Üye
why not:D

ANIL

ANIL

Admin
Dead memories, All hope is gone, sic, wait and bleed... tüm albümlerini indir kısaca :yuru

doctorrr

doctorrr

Üye
slipknot korn ne biliyim children of bodom cradle of filth bunlar çok ağır aslında ben daha çok trash tercih ediyorum slayer, megadeth, anthrax...yada iron maiden black sabbath led zeppelin falan bunlarda eskidir ama sağlamdır efsanedir yani tavsiye ederim :) tabiki rammstein ı ayrı olarak tavsiye ediyorum onlar bambaşka...mert bey bana epicadan başka bişey kazandırmadı :D

- - - Eklendi - - -

direktör bey children of bodom dinlermisiniz?

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bu epik bir ergen sendromudur tam 15 -16 yaş arasında metal müzikle tanışılır beğenilir yaşar :D sende ki sendrom da bu yani. bende senın yaşında başlamıştım, tavsiyem Rammstein, Metallica, System of A down, :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Led zeppelin
Greenday
RHCP
Rolling Stones

Tercihimdir.Metal beyni zorluyo dinlemem :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
onlarí bilmemde linkin park kesinlikle dinle dostum :D

bolamanle

Üye
Megadeth a tout lemonde,empyrium-autumn grey wievs,element eighty-broken promises,stratovarius-destiny,metalica-fade to black ve turn the page ve sad but true,haggard-hijo de la luna ve per aspera ad astra,hypnogaja-here comes to rain again vesaire vesaire aklıma geldikçe yazarım

azrock

azrock

Üye

Linkin Park, Slipknot'a göre hafif kaçar. Biri Alternative Rock biri Nu Metal. :D

İlla Slipknot diyorsan;

Before I Forget
Dead Memories
Wait And Bleed
Sulfur...

Metallica, SOAD, Ozzy Osbourne'a da bakmanı öneririm.:oke:

Placebo-

Placebo-

Üye
Sulfur muhteşem. Tavsiye ederim. :)

Mert

Mert

Üye
Sen direk hardcore girmişin :D Ben Master of Puppets'la ısınmıştım metal müziğe.

Placebo-

Placebo-

Üye
Ha unutmadan, Heretic Anthem'de iyidir. :ehe

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Snuff,Vermilion,Duality ilk aklima gelenler bunlar :)
En kısa sürede dinleyecegim :)
Whooo :D
Dead memories, All hope is gone, sic, wait and bleed... tüm albümlerini indir kısaca :yuru
Kac albümü var abi :ehe
slipknot korn ne biliyim children of bodom cradle of filth bunlar çok ağır aslında ben daha çok trash tercih ediyorum slayer, megadeth, anthrax...yada iron maiden black sabbath led zeppelin falan bunlarda eskidir ama sağlamdır efsanedir yani tavsiye ederim :) tabiki rammstein ı ayrı olarak tavsiye ediyorum onlar bambaşka...mert bey bana epicadan başka bişey kazandırmadı :D

- - - Eklendi - - -

direktör bey children of bodom dinlermisiniz?
direktör kim doktor :D dinliycem dedigin gruplarıda.
Bu epik bir ergen sendromudur tam 15 -16 yaş arasında metal müzikle tanışılır beğenilir yaşar :D sende ki sendrom da bu yani. bende senın yaşında başlamıştım, tavsiyem Rammstein, Metallica, System of A down, :)
Abi bırak ya teoriyi falan :D
Led zeppelin
Greenday
RHCP
Rolling Stones

Tercihimdir.Metal beyni zorluyo dinlemem :D
Bende zorlamadı :D
linkin park coktandır dinliyorum ama pek slipknot daha iyi gibi geldi.
Megadeth a tout lemonde,empyrium-autumn grey wievs,element eighty-broken promises,stratovarius-destiny,metalica-fade to black ve turn the page ve sad but true,haggard-hijo de la luna ve per aspera ad astra,hypnogaja-here comes to rain again vesaire vesaire aklıma geldikçe yazarım
hocam kopyala yapıstır mı yaptın :D

Linkin Park, Slipknot'a göre hafif kaçar. Biri Alternative Rock biri Nu Metal. :D

İlla Slipknot diyorsan;

Before I Forget
Dead Memories
Wait And Bleed
Sulfur...

Metallica, SOAD, Ozzy Osbourne'a da bakmanı öneririm.:oke:
bakıcam :tşk:

- - - Eklendi - - -

Sulfur muhteşem. Tavsiye ederim. :)
Ona bakmadım.en kısa sürede bakıcam :)

- - - Eklendi - - -

Sen direk hardcore girmişin :D Ben Master of Puppets'la ısınmıştım metal müziğe.
:blink: :ehe Slipknot :yuru
Ha unutmadan, Heretic Anthem'de iyidir. :ehe
Tamam onada bakıcam :ehe

ben alternatif rockla yavaş yavaş
metalekaydım
:blink:

codblackops2

codblackops2

Üye
direktörmüş :birak: :D

Yaşar hayatının hatasını yapıyorsun (:ehe)sana tavsiyem linkin parkdan öteye gitme baş şişiriyor :D en azından benım için :P:

Ama sen bilirsin :)

ANIL

ANIL

Admin
direktörmüş :birak: :D

Yaşar hayatının hatasını yapıyorsun (:ehe)sana tavsiyem linkin parkdan öteye gitme baş şişiriyor :D en azından benım için :P:

Ama sen bilirsin :)

:zzz:

Bende metal pek dinlemem. Green Day, Sum 41, My Chemical Romance öneririm ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt