Evilblood Üye Nisan dediler hala çıkmadı --------------- Ekleme --------------- bide şimdi bu kalvyenin aynısını samsung galaxy kullanıyo ben indirdim türkçe yok ama hala
Nisan dediler hala çıkmadı --------------- Ekleme --------------- bide şimdi bu kalvyenin aynısını samsung galaxy kullanıyo ben indirdim türkçe yok ama hala
Εthnic Üye Evilblood' Alıntı: Nisan dediler hala çıkmadı --------------- Ekleme --------------- bide şimdi bu kalvyenin aynısını samsung galaxy kullanıyo ben indirdim türkçe yok ama hala Genişletmek için tıkla ... bu saate kadar cikarmadilar bu saatten sonrada cikartmazlar..
Evilblood' Alıntı: Nisan dediler hala çıkmadı --------------- Ekleme --------------- bide şimdi bu kalvyenin aynısını samsung galaxy kullanıyo ben indirdim türkçe yok ama hala Genişletmek için tıkla ... bu saate kadar cikarmadilar bu saatten sonrada cikartmazlar..
Evilblood Üye Ama yinede o kadar karışık çizimleri bile düzgün yazıyo türkçe karakter olmasa bile siz kelimeyi yazıp yanındaki + butonundan ekleyebiliyonuz Oviyede yeni gelmiş
Ama yinede o kadar karışık çizimleri bile düzgün yazıyo türkçe karakter olmasa bile siz kelimeyi yazıp yanındaki + butonundan ekleyebiliyonuz Oviyede yeni gelmiş
Εthnic Üye mmanyak' Alıntı: program güzel ama ingilizce ya .. türkçesi yokmu Genişletmek için tıkla ... sozde cikartacaklardi simdilik yok...
mmanyak' Alıntı: program güzel ama ingilizce ya .. türkçesi yokmu Genişletmek için tıkla ... sozde cikartacaklardi simdilik yok...