Slide Tennis Centre Court v.1.0.0 Game for S60v5 Symbian3Symbian^3 N8 C7 5800 Game

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Slide Tennis Centre Court v.1.0.0 Game for S60v5 Symbian3Symbian^3 N8 C7 5800 Game

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaptannova, geneluye, yansima ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Bende Teşekkür Ederim ^^.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :))

artvinlee

artvinlee

Üye
teşekkürler...

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Dokunmatikde bakalım farkı varmı :) , teşekkürler.
Bu arada RUMMAN kardeşim, paylaşımların güzel, dakip ettiğim bir bölüm burası. Uyunların ön izlemesi yanında oyun hakkında çok az da olsa bir bilgi verebilirsen iyi olur. Yani şu oyuna benzer bir oyundur, yada bu stile sahiptir gibi.
Tabi bilmiyorsan da sorun yok. Ama öyle yapabilirsen daha fazla kişiye ulaşır daha çok ilgi görür.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatikde bakalım farkı varmı :) , teşekkürler.
Bu arada RUMMAN kardeşim, paylaşımların güzel, dakip ettiğim bir bölüm burası. Uyunların ön izlemesi yanında oyun hakkında çok az da olsa bir bilgi verebilirsen iyi olur. Yani şu oyuna benzer bir oyundur, yada bu stile sahiptir gibi.
Tabi bilmiyorsan da sorun yok. Ama öyle yapabilirsen daha fazla kişiye ulaşır daha çok ilgi görür.
ben teşekkür ederim :) İnş. beğenirsiniz :)
eğer aldığım yerde bi açıkama varsa ekliyorum ön izlemede pek bişey ifade etmiyorsa video yada gif bulmaya çalışıyorum elimden geldiğince :) uyumlu telefonum olsa daha açıklamalı bi bilgi verebilirim bazı oyunlarda yada uygulamalarda
yinede elimden geldiğince açıklamada bulunmaya çalışırım :)

aslında oyunlarda ve uygulamalarda yükleyen arkadaşlar mesajlarında bi ufak açıklama yapsalar daha yararlı olur bazı arkadaşlar yapıyor hoşuma gidiyor açıkçası :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

aslında oyunlarda ve uygulamalarda yükleyen arkadaşlar mesajlarında bi ufak açıklama yapsalar daha yararlı olur bazı arkadaşlar yapıyor hoşuma gidiyor açıkçası :)

Elimizden geldiğince , her fırsatta bunu belirtiyoruz, çünkü bunun payaşımcıya büyük moral olduğunun farkındayım.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt