Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slide Helper v1.06 Türkçe Unsigned
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539
Üye
Teşekkürler...
Indiana Jones
Üye
teşekkürler
Flashtecker
Üye
sağolasın üst sürümünden daha güzel
55ado55
Üye
TŞK
focus838
Üye
arkadaşlar n95 8gb telefonum karşı taraf meşgule atarsa yada cevap vermezse cevap yok diyor ve kasıyorrr.. bu kasma deli ediyor ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden..
murat_kara_
Üye
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
sertifika hatası diyor genede teşekkürler
ahmet3553
Üye
arkadaşlar n95 8gb kulanıyom ama bu programı indirdim sertifika hatası diyor bana yardımcı olun yaa lütfen haber bekiyom lütfen
MUHAMMED
Üye
Tam böyle birşey arıyordum. N80 imde sürgüyü kapatınca tuş kilitlensin mi diye soruyor ekran birşeye basmazsan uyarı gidiyo ama kilitlemiyo Bence çok büyük bir hata.. Tamam sorsun ekranda da 3-4 sn sonra kendi kilitlese daha güzel olurdu kanaatindeyim.
Anlaşılan telefonunuzu hack lememişsiniz. Yani sertifika için. Forumda veya Google'da araştırırsanız biraz çeşitli yollar var, sorununuzu çözersiniz o şekilde. Benim tavsiyem "DRAKKARiOUS HACK" yöntemi. Gayet kolay ve geçerli
Saygılar...
kemal21
Üye
güzel program
Freestyle.Cod
Üye
teşekkürler
haltie
Üye
çok güzel program teşekkürler
MUHAMMED
Üye
N80 de çalışmadı Acaba çalışan bi sürümü var mı yardımcı olabilir mi biri?
volkan3434
Üye
iyi günler ben Slide Helper v1.06 Unsigned Türkçe bu programi cep tlf numa bir türlü yükleyemiyorum ben n95 kullaniyorum her seferinde sertifika hatasi veriyor ben yardimcı olursaniz cok sevinrim
agabey06
Üye
arkadaşlar ben yükledim ve harika bi program benimde n95 var
Yapmanız gereken; Sertifika almadıysanız: