Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slick v0.63 Symbian **4 Ağustos 2010** S60v3 & 5th Os.9x Signed [Facebook Sohbet(Chat)+Anlatım:)]
Sponsorlu Bağlantılar
murat2023
Üye
peki ücretli mi
ararat04
Üye
ey vallah kardeşşşş
Barbo2
Üye
Teşekkürler ugrastırıyodu simdi oldu sagol
Barbo2
Üye
Kullanıcı adımı girdigim halde girmiyo ikaz edip duruyor acaba neden?
Bu program ücretli değil ama kullanımını soruyorsan Wi-fi yardımıyla ücretsiz kullanabilirsin ama operator yardımıyla kullanırsan operatorun düzenlediği tarife üzerinden para ödersin...
Bu programı WLM yüklü değilken cok kulandım ve su sürümdede kullanıyorum.Hiç bir problem yaşamadım.
Ebuddy nasıldır bilmem ama konu başlıgı slick. ebuddy reklamı yapma lütfen sürekli , kimseye slick kullanının en iyisi demiyorum eskiden kullanıyordum yeni sürümü çıkınca paylaştım..Herkesin kendi tercihi
kusura bakma ama burda reklamdan para kazanmıyor arkadaşımız yardımcı oluyor o programı tavsiye etmeseydi ben bu programla facebook a giremicektim zannedersem türkçe karekteri desdeklemiyor bi türlü giremedim ama program güzel sanada teşekkürler..
markoooXXX
Üye
program on numara ellerınıze saglık
messi21
Üye
eyvallah....
CoDeYs
Üye
teşekürler
Mertolozzi
Üye
Teşekkürler
okankoc
Üye
su acıklamalı anlatımda cokgüzel olmus elinize emeginize saglık
--------------- Ekleme ---------------
su acıklamalı anlatımda cokgüzel olmus elinize emeginize saglık
VianDroid
Üye
naptıysam olmadı her seferinde , autherication failed aldm ( yetkilendirme basarısız ) nedenini bilmiorum ama facebook chat lazm bana arkadaslar yardm edn , ismimi nasl yazacam , sadece isim ,, yada isim.soyisim mi ? yardm
İlk sayfada nasıl olcagını anlatmıstım. Adımları takip edersen k.adını bulabilirsin
Son sürüm olan 4 Ağustos 2010 tarihinde yayınlanmıs 0.63 versiyonu ana konuya eklenmiştir....
Nadir
Emekli Yönetici
anladığım kadarıyla bu konunun sürümü önceden v0.63 değildi.daha sonradan değiştirilmiş.fakat konu en şekliyle değiştirilmeden önce son sürümle yeni konu açılmıştır.konunun sahibinden özür dileyerek konusunu kilitliyorum.