Slick v0.63 Symbian **4 Ağustos 2010** S60v3 & 5th Os.9x Signed [Facebook Sohbet(Chat)+Anlatım:)]

Sponsorlu Bağlantılar

murat2023

Üye
peki ücretli mi

ararat04

Üye
ey vallah kardeşşşş

Barbo2

Barbo2

Üye
Teşekkürler ugrastırıyodu simdi oldu sagol

Barbo2

Barbo2

Üye
Kullanıcı adımı girdigim halde girmiyo ikaz edip duruyor acaba neden?

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı adımı girdigim halde girmiyo ikaz edip duruyor acaba neden?

Hangisinde hata veriyor, Msn mi FAcebook mu yoksa diğerlerinden birimi ve hata ne bunları belirtirsen yardımcı olmaya çalısırım :spr

enestat

Üye
Kardeş Peki bu ücretLimi ?

--------------- Ekleme ---------------

Bu program ücretLimii ?

tarzan_35

Üye
teşekkür kardaş

caferix

Üye
tesekkurler

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Peki bu ücretLimi ?

Bu program ücretLimii ?
Bu program ücretli değil ama kullanımını soruyorsan Wi-fi yardımıyla ücretsiz kullanabilirsin ama operator yardımıyla kullanırsan operatorun düzenlediği tarife üzerinden para ödersin... :spr

patlıcancı

patlıcancı

Üye

arkadaşım teşekkürler bende denedim ama giremedim senin tavsiye ettigin programla girdim...:oke:

Bu programı WLM yüklü değilken cok kulandım ve su sürümdede kullanıyorum.Hiç bir problem yaşamadım.

Ebuddy nasıldır bilmem ama konu başlıgı slick. ebuddy reklamı yapma lütfen sürekli , kimseye slick kullanının en iyisi demiyorum eskiden kullanıyordum yeni sürümü çıkınca paylaştım..Herkesin kendi tercihi :spr
kusura bakma ama burda reklamdan para kazanmıyor arkadaşımız yardımcı oluyor o programı tavsiye etmeseydi ben bu programla facebook a giremicektim zannedersem türkçe karekteri desdeklemiyor bi türlü giremedim ama program güzel sanada teşekkürler..:oke:

markoooXXX

Üye
program on numara ellerınıze saglık

messi21

messi21

Üye
eyvallah....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

okankoc

okankoc

Üye
su acıklamalı anlatımda cok:oke:güzel olmus elinize emeginize saglık:d:

su acıklamalı anlatımda cok:oke:güzel olmus elinize emeginize saglık:d:

VianDroid

VianDroid

Üye
naptıysam olmadı her seferinde , autherication failed aldm ( yetkilendirme basarısız ) nedenini bilmiorum ama facebook chat lazm bana arkadaslar yardm edn , ismimi nasl yazacam , sadece isim ,, yada isim.soyisim mi ? yardm

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim :spr

naptıysam olmadı her seferinde , autherication failed aldm ( yetkilendirme basarısız ) nedenini bilmiorum ama facebook chat lazm bana arkadaslar yardm edn , ismimi nasl yazacam , sadece isim ,, yada isim.soyisim mi ? yardm

İlk sayfada nasıl olcagını anlatmıstım. Adımları takip edersen k.adını bulabilirsin :spr

Son sürüm olan 4 Ağustos 2010 tarihinde yayınlanmıs 0.63 versiyonu ana konuya eklenmiştir.... :spr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
anladığım kadarıyla bu konunun sürümü önceden v0.63 değildi.daha sonradan değiştirilmiş.fakat konu en şekliyle değiştirilmeden önce son sürümle yeni konu açılmıştır.konunun sahibinden özür dileyerek konusunu kilitliyorum.

Üst Alt