Slick AIO Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

rapboi

Üye
    Konu Sahibi
Slick AIO Messenger
Arkadaşlar yeni seri symbian sisteminin uyumlu programları henuz yapılmadı ve beta aşamasında özellikle yeni olan arkadaşlar lütfen telinize yeni programlar denemeyin....gezmediğim ve takılmadıgım yer kalmadı herkes sadece programı yukluyo gerisi bos nası kullanıldıgını ne işe yaradıgını vesaire..Nys yeni 5800 larda calısan msn arıyo herkes Live ise Cannot login hatası veriyo ..
slick bu işi cozuyo ben kullanıyorum ve denıyorum ıngılızce ama işi cozuyo kokten
beta umarım paralı olmaz işte link güle güle kullanın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: orcusss, By Y@VUZ ve Cr@zY

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

Pyrexez392

Üye
ya bende Mfaronlinemessenger var rus bir arkadastan aldim gayet ucuz direkt link yok fakat dosyanin kendisi var ama yetkim olmadigi icin foruma koyamiyorum yetkisi olan bir arkadas irtibata gecerse onun araciligi ile verebilirim

eferot

Üye
eyvallah kardes

buyukvadi

Üye
hocam sağol gerçekten güzel program.herkeze tavsiye ederim.inş dediğib gibi paralı olmaz :(

mervedeli

Üye
bılgısayara yukledıkten sonra nasıl telefona ındırıyoruz bu programı bırı anlatabılırmı acılen

muharrems

muharrems

Üye
Tesekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
Teşekkürler bay

macman

macman

Üye
teşekkürler.

FQXT

FQXT

Üye
5800 dahil tum tellerde sorunsuz calisan nimbuzz var ve en iyisi turkce ve bedava.diyerleri hikaye 6680 de 2sene 5800 dada kullaniyorum mukemmel bir program tum messenger extra facebook sohbetide var sohbet odalarida bilmeyenlere yazdim kullanan cok cunku =)

selinpc

Üye
n97 de sorunsuz çalışıyor :oke:

kaplumbaa

Üye
teşekkürlerr....

dereotu_08

Üye
n81 msn nasıl yuklıcem yardım edebılırmısınız

bursacity

bursacity

Üye
5800 dahil tum tellerde sorunsuz calisan nimbuzz var ve en iyisi turkce ve bedava.diyerleri hikaye 6680 de 2sene 5800 dada kullaniyorum mukemmel bir program tum messenger extra facebook sohbetide var sohbet odalarida bilmeyenlere yazdim kullanan cok cunku =)

Slick de wi-fi den bağlanıla biliyor çok güzel bir program tavsiye ederim kopma felan olmuyor güzel bir program;)

recnut13

Üye
Beyler n78 i olanlar kullanabılır ben denedım oldu guncelleyın zaten kendi düncellyo soracak ok deyın çakışıyor anlaşılmıcak bişeyde yok çok kolay bi program hayırlı olsun:))

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Emeğine sağlık arkadaşımm!!

biseyh

Üye
suresi dolmuş sertifikaymış.. bendemı cıktı bu sorun sadece ??? bendeyse sadece neyı yanlıs yaptımkı???
5800..

deserving

Üye
Slick msn hata vermeye basladı nedendır yaw yukleme yapmıyor ılk bolumden sonra yuklemede hata verıyor

SteNLie

Üye
teşekkürler sağlam calısıyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt