Sleeping screen GALATASARAY

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
Sleeping screen GALATASARAY
evet arkadaslar n8 telefonumda sleeping screen kullaniyorum bu programa galatasaray fotolari eklemek mumkun mudur? Yada böyle guzel isikli misikli Galatasaray ekran koruyucu nasil yapabilirim? Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden sagolun

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer

u_cosar

u_cosar

Üye
Ekleyebilirsin diye biliyorum sleeping screen ayar menüsüne gel resim olarak cep telefonundan bir resim seç bu kadar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
bi bakaym hemen

---------- Eklendi @ 11:58:33 ---------- Yazıldı @ 11:53:36 ----------

kardesm sagol yaptm. Peki boyle parlak isikli bisey nasil bulurum galatasaray resmi olarak?

u_cosar

u_cosar

Üye
bi bakaym hemen

---------- Eklendi @ 11:58:33 ---------- Yazıldı @ 11:53:36 ----------

kardesm sagol yaptm. Peki boyle parlak isikli bisey nasil bulurum galatasaray resmi olarak?

internette resim araştırman gerekiyor :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
sen bisey bulamaz misn?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia sleeping screen uygulamasını bul forumda mevcut nokianın kendi ekran koruyucusu bunu siscontent ile aç içindek png gif biçimlerini kendi resimlerinle değiştir dikkat et isimler değişmesin biraz uğraştıracak saat var batarya doldurma göstergesi bir sürü ekran koruyucu var içine onun üzerine kendi zevkine göre yeniden tasarlayabilrsinz az biraz paint photoshop ile çok güzel ekran koruyucu yaparsın Galatasaray bayrağında aslan kükremesi gibi gifler bul içinde 5 6 adet ekran kouyucu da var birini galatasaray birini türkiye ne bileim hayal gücüne kalmış ekran koruyucular yapabilrsin ok

asigsasi

asigsasi

Üye
sleping screen içinden de yapılıyor resim ekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...