Skyrim Güncellemesi PS3 Performansını Arttıracak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skyrim Güncellemesi PS3 Performansını Arttıracak


The Elder Scrolls V: Skyrim genel olarak beğenilen bir oyun ancak aynı zamanda da, oynayanları teknik problemlerle boğuşturan bir oyun. Daha önce Playstation 3 platformunda kayıt problemi ve performans düşüklüğü yaşandığı forumlar aracılığıyla belirtiliyordu. Ancak güncelleme, bunu etkileyecek.


Bethesda'dan Pete Hines'in yaptığı açıklamaya göre Skyrim'in şükran günü haftasından sonra yayınlanacak olan 1.2 güncellemesinde ilk olarak hedefleri Playstation 3'deki sorunları çözmek.

Twitter'dan konuşan Hines, Skyrim'deki güncellemeyle birlikte uzun soluklu oyunlarda performans düşüşünü önleyeceklerini ve aynı zamanda oyun içindeki gecikmelerin kalkacağını belirtti.


Skyrim'in 1.2 güncellemesinin tam tarihi henüz bilinmiyor.
 
fullwar

fullwar

Üye
Bethesda her yaptığı oyunla yılın en iyi 3 oyunu arasına girmeyi başarıyor. Fkat yine Bethesda yaptığı her oyunla en buglı oyunlardan biride olmayı başarıyor. Fakat şu aralar hiçkimse kafasını Skyrim'den kaldıramıyor. Ne MW3 ne BF3 nede WoW oynanıyor. Diablo III çıktığındada buna benzer olacak ama o çıkana kadar başka oyun yok daha iyi. Neyse ben Skyrim'e döneyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt