Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
skype programi olan varmi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lweo
Üye
Konu Sahibi
skype programi olan varmi?
arkaaslar skype programini forumdan indirdim telefona attim ama kurmadim nettede bulamadim. benim telefonda skype entegre degil. skypenin en son surumu elinde olan varmi acaba birde kurulumu hakkinda bilgisi olan x-term ile...
sagol kardesim cevabin icin ama ben bunu indirdim kuramadim telefona xterm ilemi kuruluyor baska birseylemi bilmiyorum yardim ederseniz cok sevinirim....
Xandra
Üye
Kardeşim Öncelikle Sana Verdiğim Linkten Proğramı Bilgisayarına İndir. Daha Sonra Kaydedilen Skype.rar İsimli Dosyadan Skype.install Yazan Dosyayı Rar'dan Çıkartarak N900'ün Usb Kablosu İle Telefonun Data Klasörünün İçine At. Sonra Telefonundan Dosya Yöneticisinden Dökümanların İçinde skype.install İsminde Bir İcon Göreceksin O İkona Tıkladığın Zaman Uygulama Yöneticisi Açılacak. Burada Biraz Beklemen Gerekiyor. Daha Sonra Karşına Katolag Ekle Diye Bir Uyarı Çıkacak. Katalog Ekle Dediğin Anda Skype Yüklenmeye Başlayacak.
lweo
Üye
Konu Sahibi
hocam dediginizin aynisini yaptim daha once simdi tekrar denedim. yukleme cubugu geliyor ve bittikten sonra 3 saniye bekliyor ve application not found hatasi veriyor ve yuklemiyor...