skype ile tarife üzerinden konuşulabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
skype ile tarife üzerinden konuşulabilir mi
Nokia lumia 620 kullanıcısıyım.. Sadece skype üzerinden görüntülü arama yapılıyormuş ancak internet paketi çok kullanan biri değilim mevcut cep liralarım veya konuşma paketlerim üzerimden konuşma yapabilir miyim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayır yapamazsın

giray38

giray38

Üye
bende yapamazsın diye biliyorum wechat üzerinden de görüntülü konuşulabiliyor ama o da internet gerektiriyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
internet paketi kullanman gerekir

malicim

malicim

Üye
Öncelikle 4 gb ve Üstü bir paket al. Çünkü görüntülü görüşme çok veri bağlantısı harcar. Sonra bir Skype hesabı ve karşıdaki ne de aynısından. :thumbup:
sonra güle güle kullan :D

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
peki ben aradığımda karşı tarafın veri bağlantısı da yer mi bu yoksa sadece benim gbler mi gider

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulama veri bağlantısı gerektirdiği için, her iki tarafa da data kullanım bedeli yansır.

serinaga

serinaga

Üye
Bu ve buna benzer uygulamalar İnternet bağlantısı gerektirir, bu nedenle İnternet Paketi edinmelisin :pc:
peki ben aradığımda karşı tarafın veri bağlantısı da yer mi bu yoksa sadece benim gbler mi gider

Karşılıklı konuşma için her iki tarafında internet bağlantısı olması gerekiyor. Eğer paketiniz yoksa karşılıklı her iki tarafa da sürpriz fatura gelebilir. Dediğim gibi Skype, Whatsapp, Wechat, Viber, Chaton, Voxer vs. vs. uygulamalar İNTERNET veri bağlantısı ile çalışırlar, konuşma paketiniz yada Cep Liralarınızı bunlar için KULLANAMAZSINIZ ... Çare İnternet Paketi almak ...

rkoc1

rkoc1

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim.. artık wifi üzerinden konuşacağız napalım

Üst Alt