Skype Güncelleme Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Skype Güncelleme Rezaleti
Şu programa nezaman güncelleme gelse dahada kotuye gidiyor son guncellemeyle iyi hos temayi degistırmişin ona lafim yok ama durumlari mesgul yada disarida olan arkadslarimi cevrimdışi gostercek kadr kotu bi guncellemd olmuş umarim yaknda bu sorunu duzeltirler sanmiyorum gerci ama umuyorum umarim duzeltirler en onemlisi de Türkçe dil secenegi koysunlar

tapatalk

tapatalk

Üye
microsoftun saçma sapan arayüzü işte wp8 win8 arayüzüyle androide program çıkartıyo hayır sen kendi arayüzünü nerde istersen kullan ama androide yap swipe navigationslu(holo arayüzlü) bişey

mertekin34

mertekin34

Üye
Eski güncellemeden kat kat iyi. Acilen Türkçe dil desteği verip tasarımı biraz daha düzeltmeliler.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Türkce dil koymalari şart.bide durumlari sadece cevrimici cevrmdsi yapmalari cok sacma dedgm gbi durumlari mesgul yada disarida olan arkadslarimi goremiyorum cevrimdsi gosteriolar biran önce bunuda duzeltmeleri lazim

tapatalk

tapatalk

Üye
Türkce dil koymalari şart.bide durumlari sadece cevrimici cevrmdsi yapmalari cok sacma dedgm gbi durumlari mesgul yada disarida olan arkadslarimi goremiyorum cevrimdsi gosteriolar biran önce bunuda duzeltmeleri lazim
tango viber kakao vb. daha iyi programlar var onlara geç farkı anlarsın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
skype bilgisayarlar icin de var bu yuzden tercih ediliyo

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yeni sürümde çıkış butonu yok. Mecburen çalışan uygulamalara girip oradan kapatıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt