Skype 2.1 - Görüntülü görüşme içi yeni cihazlar eklendi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Skype 2.1 - Görüntülü görüşme içi yeni cihazlar eklendi !!
Samsung Galaxy S II, Galaxy S, Tab; HTC Desire, Sensation, Evo 3D, Desire HD; Sony Ericsson Xperia Play, Mini Pro; Acer A5 gibi cihazlara resmi olarak görüntülü görüşme desteği sunan Skype 2.1, ayrıca listede olmayan ama Android 2.2 ve üzeri versiyonları altında çalışan cihazlara da görüntülü görüşme imkanı veriyor.

[video=youtube;1o6TBezfSpU]http://www.youtube.com/watch?v=1o6TBezfSpU&feature=player_embedded[/video]

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 54deli54

ugur3535

ugur3535

Üye
deneyeceğim şimdi teşekkürleer

ugur3535

ugur3535

Üye
apad tabletimde çalışmadı tekrar yüklensin mi diyor evet diyorum ancak dosya bulunamadı diyor ve açmıyor programı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ugur3535

ugur3535

Üye
canın sağolsun dostum emeğine sağlık :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
market uygulaması yokmu tablette?

kpln04

kpln04

Üye
Gio ve x5 te çalışıyor mu?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim önizlemede çalışan modeller yazıyor onun haricindekilerde çalışmıyor malesef benimkindede çalışmıyor mesela

kpln04

kpln04

Üye
Mobildeyim de fazla ayrıntılara bakamıyorum

devilmy

devilmy

Üye
verdiğim önizlemede çalışan modeller yazıyor onun haricindekilerde çalışmıyor malesef benimkindede çalışmıyor mesela

yuklememe gerek yok o zaman adam akıllı şöyle görüntülü görüşme programı bulamadım gıttı bırının ya arka cam açar bırındede hiç birsey açmaz :=)eline sağlık güzel paylasım

kpln04

kpln04

Üye
Ön kamerası olmayan tellerde olmaz heralde dimi?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II, Galaxy S, Tab; HTC Desire, Sensation, Evo 3D, Desire HD; Sony Ericsson Xperia Play, Mini Pro; Acer A5

bunlarda çalıştığı söylenmiş.. deneyin hocam zor bişey değil denemek.. çalışıp çalışmadığını görelim bende yazayım şu çalışıyor şu çalışmıyor diye..

Üst Alt