aryscat
Üye
Ben telefonumda şunu keşfettim . prefs dosyasını değiştirmeme rağmen skyfire ı açıp hatayı aldıktan sonra kapatıp tekrar prefs dosyasına baktığımda eski haline dönmüş oluyor.
prefs dosyasını eklediğimde sadece turkcell internetten bağlanabiliyor wifiden gene hata veriyor
bak bu dogru olabilir bir arkadasimizda sayfa 1de turkcel ile baglanabildigini yazmisti
ben vodafone ve wifiden denedim olmamisti bu demek oluyorki sadece turkcell ile baglanti yapilabiliyor
turkcel hatti olan arkadaslar bir denesin bende yok cunku sonucuda yazarlarsa sevinirim
bakalim sikinti vadafon kaynakli mi
hocam saçma gelebilir ama bir fikir sadece
hedeflerden şu ingiltere usa gibi ülkerin proxisini girsek yiine bizim tr den girdiğimizi çakozlar mı program?
1 temmuz itibariyle ulkenize hizmet vermiyoruz.
mesaji geldi.
başka bir topic altında kendimden alıntıdırNe kadar çabuk parlayan bi milletiz ya arkadaşlar ben sitelerinde resmi açıklamalarını okudum. Bu olayda adamların bize kastı falan yok. Olay şu ki adamlar "biz artık skyfire'ın 2.0 sürümüne ve geliştirilmesine odaklanıyoruz. Sizin flashları görebilmenizi sağlayan proxylerimizi de yavaş yavaş v2ye alıyoruz. Bu yüzden 1.0 ve 1.5 (bizdeki sürüm) desteğini sadece abd içerisinde vereceğiz. 2.0 şu an için sadece iphone ve androidde var. Diğer işletim sistemleri için ise gelecek sene piyasaya sürmeyi düşünüyoruz." diyorlar. Yani sadece biz değil abd dışında tüm ülkelerde bir süre için (yaklaşık 1 sene) skyfire 1.x desteği yok. Hemen herşeyi üstümüze alınmaya gerek yok arkadaşlar yani. Buyrun isteyenlere adamların resmi açıklaması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?