Skyfire ye gerek var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire ye gerek var mı ?
Bilen bilir skyfire adlı tarayıcıyı , flash lite 4 ve htlm 5 cihanız da var nasıl videolar da bi sıkıntı var mı ? Tarayıcı performansı nası ? Hala skyfire ihtiyaç duyan var mı ?

AHMED...

AHMED...

Üye
skyfire yi biliyorum da unuttum gitti ben sen demeseydin aklıma gelmeyecekti :D ihtiyaçta duymuyorum opera mobile ve kendi tarayıcısı yetiyor bana fazlasıyla ama skyfire de olsa fena olmazdı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
skyfireyi herkes sadece video izlemek için istiyodu htlm 5 geldi ya belle ye gerek var mı diye soruyorum belle kullananlara :)

yunus4554

yunus4554

Üye
benım ıhtıyacım var ve kapandğı ıcın kulanamıyorum

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
işte buldum mesela ne ihtiyacın var mevcut tarayıcı açmıyor mu o videoyu :)

kcr

Üye
Hariçten tarayıcıya ihtiyaç? Evet, kesinlikle var. Kendi tarayıcısı Youtube ve Facebook videolarını açsa da bütün sitelerdeki flash videoları açmıyor. Diğer yönlerden de çok fonksiyonel ve pratik değil. Tarayıcıyı kişiselleştirmek, gelişmiş ayarları yapmak için çok az seçeneği var.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
701 gibi cihazlar da mı böyle

emreli01

emreli01

Üye
link verinde bakalım nasıl birşey mis die

kcr

Üye
701 gibi cihazlar da mı böyle

Bilemiyorum, bendeki n8 ve tarayıcısı güncel haliyle bu durumda. Skyfire'ı hiç kullanmadım ama kullananlar öve öve bitiremiyorlar. Zaten symbian desteğini de çekmişler. Skyfire istesek de olmayacak iş bu saatten sonra. Firefox da hakeza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt