Skyfire Web Browser Java Sürümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

nsmumutcan

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire Web Browser Java Sürümü ?
merhaba arkadaşlar;
Ben Skyfire'nin .jar uzantılı sürümünü arıyorum varmı varsa link verirseniz sevinirim bulamadım bayaa araştırdım ama bi sonuç alamadım. Birde Skyfire Browser ı kendi sitesinden indiremiyorum Neden ??
Şimdiden Cvp larınız için Teşekkür Ediyorum.
İyi Forumlar ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, indirexe, fuko5252 ve 2 diğerleri

crazy_besir

Üye
kardeşim ben bu programı indirdim ama kullanım süresi geçmiş yani boş

crycry

Üye
Kardeş kendisitesine gir bolt yaz girer dowload yerivar oradan indir 3 4 tane alt alta indirme var telefona kur tl jar desteklemeli

ezginler_

Üye
Güzel

mentalfeed

Üye
emeğine sağlık

Ekremdin

Ekremdin

Üye
bencede bolt u indir

Dumbledore

Dumbledore

Üye
skyfire devri geçti bolt iyidir onu kullanın

wonderful_35

wonderful_35

Üye
Ben java s40lar icin skyfire ariyorum o program cok guzelti tabi bir haziranda kalkti nedense kullanim hatasi werdi simdi nokia c3 war java destekliyor s40 programi destekliyo ona uygun skyfire warsa ceptan gonderir misiniz 05379448861 adim sinan

XSeZeRiX

Üye
bolt ekonomik nedenlerden dolayı hizmeti durdurduğunu açıkladı çok güzel bir programdı normal internet sayfasını açar gibi açıyordu facebook ta paylaşım bile yapılabiliyordu alternatiflerinin arasındada bolt tarzında java browser yok ne yazıkki operadan paylaşım yapılamıyor

tempestshine

tempestshine

Üye
Skyfireyi bırak,Boltda zaten artık hizmet dışı,geriye birtek Opera kalıyor.Opera Kullanın daha iyi

Hasiki

Hasiki

Üye
bolt ekonomik nedenlerden dolayı hizmeti durdurduğunu açıkladı çok güzel bir programdı normal internet sayfasını açar gibi açıyordu facebook ta paylaşım bile yapılabiliyordu alternatiflerinin arasındada bolt tarzında java browser yok ne yazıkki operadan paylaşım yapılamıyor

Arkadaşlar bence opera mini web tarayıcıların kralı 6.2 ve son sürüm olan 6.5 facebook ve twiter den paylaşım yapabiliyor. Opera ya alternatif olarakda uc web browser var. İkiside bence cok güzel ama opera 1.cı tercihim. Bende skyfire yi merak ettim ama java sını bulamadım.

Heroata

Heroata

Üye
Ben java s40lar icin skyfire ariyorum o program cok guzelti tabi bir haziranda kalkti nedense kullanim hatasi werdi simdi nokia c3 war s40 programi destekliyo ona uygun skyfire warsa ceptan gonderir misiniz 05379448861 adim sinan

lütfen bunları özelden yaparmısınız forum kurallarında vardı

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben java s40lar icin skyfire ariyorum o program cok guzelti tabi bir haziranda kalkti nedense kullanim hatasi werdi simdi nokia c3 war java destekliyor s40 programi destekliyo ona uygun skyfire warsa ceptan gonderir misiniz 05379448861 adim sinan

numarayı kaldırın lütfen...

15097

15097

Üye
artık bolt devride geçti opera'ya kaldık :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt