Skyfire v1.50(15733) S60v5 SymbianOS9.x Signed (1 Temmuz'dan İtibaren Ülkemizde Çalışmamaktadır)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapacak birşey yok..

djdeycan

djdeycan

Üye
peki sorunun çözülme ihtimali warmı facebook ve diğer siteler için flsh sorununu çözen tek tarayıcıydı altarnetif fln warmı ?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
su anda sadece videolar icin vtap var onun haricinde pek bilmiyorum sen bulursan paylas bizimle

djdeycan

djdeycan

Üye
su anda sadece videolar icin vtap var onun haricinde pek bilmiyorum sen bulursan paylas bizimle

tabikide paylaşırım sizde bulursanız paylaşın

--------------- Ekleme ---------------

şuan için skyfire nin amacı kendisine altarnetif üretilmesini engellemti bunu başarmışlar hiç bi şekilde altarnetif yok paylaşmak istedim

helltr

helltr

Üye
Arkadaşlar inanın nedenini çok aradım ama bulamadım ben girebiliyorum herşeyi benim telefonumlar aynı olan 3 arkdaşım da sizler gibi giremiyor.Dikkatimi çeken tek nokta şu facebook a ilk girdiğimde beni ingilterede olarak algıladı ve doğrulama istedi ondan sonra sorunsuz şekilde facebook açıldı . Ancak tabikide istanbuldayım :) yani program beni ingilterede sanıyor galiba :D nasıl olduğunu bilmiyorum bilinçli yapmışsam bile hatırlaymıyorum.Burdan birşey çıkaran varsa paylaşsın bilgisiini lütfen

arda15

Üye
hadi herkes ingiltereye o zman :D

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
sormuyorki bize ingiltere diye keske sorsada kabul etsek :ehe

djdeycan

djdeycan

Üye
bende bu sorun olmadan önce operdan bağlanmaya çalışmıştım bana norveçten hesabınıza girmeye çalışıyosunuz demişti acaba hatlarımı karıştırdılar

helltr

helltr

Üye
:D Facebook kafamı buluyor yoksa bizle?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum..

TEZCAN35

Üye
hocam bu programı direk yukledim 5800 nokıa ya program açıldı fakat internete vayles le baglantı kuruldu internete girmedi programı kendi sertifikamla sertifikalayıp yaptım bir öncekini sildim ve kendi sertifikamla yaptıgım programı yükledim oda internete baglanmadı ne yapabilirim saygılar

djdeycan

djdeycan

Üye
hocam bu programı direk yukledim 5800 nokıa ya program açıldı fakat internete vayles le baglantı kuruldu internete girmedi programı kendi sertifikamla sertifikalayıp yaptım bir öncekini sildim ve kendi sertifikamla yaptıgım programı yükledim oda internete baglanmadı ne yapabilirim saygılar

bişey yapamazsın hepimiz bekliyoruz ya bi altarnetif bulmaya çalışçaz oda yok gibi

salihaydemir

salihaydemir

Üye
teşekkürler nadir bey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

ezorluab1

Üye
öncelikle emeğine sağlk kardes seltifika hatası veriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vermemesi gerekiyor zaten sertifikalı..

evrensel116

Üye
rar dosyalarını telefona kuramıyorum ki herkes nasıl yapıyor anlamadım ki....bir zahmet bilen varsa detaylı anlatsın şimdiden teşekkürler...

Üst Alt