Bende yükledim try again 2 veya 3 kerediyor sonra atıyor birde dns ayarlarını değiştirince hiç girmiyor kitleniyor 3 gündür deniyorum bir yerde hata yapıyorum ama nerde yardımcı olursan sevinirim
ya arkadaşlar programı yukledim aynen dns de değiştirdim sonra o prefs dosyasınıda değiştirdim sonra en az 10 defa denedim ama tık yok açmıyorda açmıyor bazı arkadaşlar demişler yok ip adresinide kendi adresinizi gireceksiniz die yahu ip adresi her girişte değişiyo yanı ip tutturmak imkansız kim salladıysa iyi sallamış
telefonum hacksız 5800 v52 yüklü
yapabilen varsa tüm detaylarını duzgünce anlatsın lütfen birde video diyolar video felan yok
hattım vodafone telefon n97 söylediklerinizin aynısını yaptım ama çok zor bağlanıyor bazen on defa try again diyo bazen ikinci üçüncü seferde bağlanıyo bazende hiç bunu nasıl çözeriz acaba?
arkadaşlar bende denedim olmadı sonra teli kaptıp açtım öle denedim oldu sanra programı kapattım açtım olmadı bir gün sonra denedim oldu yani kısacası birkaçkere denemek lazım ama bazen hiç olmuyor ama hiç yoktan iyidir sagol kardeş
bunu mu yazdın bende bi b.. vargibi sevindim.
arkadaşlar aylardır çalışmayan bir program hakkında yorum yazıp duruyorsunuz.bırakın bu knuları güncel tutmayı