ESlNTl
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya kardesım bu zamana kadar bız bunu nasıl gorememısız yaa ınsallah ılerde lısanas sorunu cıkarmaz cunkı bu program galıba bı server uzerınden calısıyor ama sorun degıl gercekten n95 8gb de kullanıyorum yok bole bıse yaaa pc ye hıc ama hıc gerek yok su anda trt 1 den mac sonrasını ızlıyorum zuahahahaha super yaa demın best fm dınledım sorunsuz takılma yokk hadı harıkaaquerezma bu program gerçekten dediğim gibi bilgisayardaki web tarayıcıdan bi farkı yok süper dahii bişi hızlı ve her türlü herşey yapılabiliyoropera ve diğerleri hikaye bu program ayrıca daha beta sürümü fll çıkarsa kaçırmayın derim
ya kardesım bu zamana kadar bız bunu nasıl gorememısız yaa ınsallah ılerde lısanas sorunu cıkarmaz cunkı bu program galıba bı server uzerınden calısıyor ama sorun degıl gercekten n95 8gb de kullanıyorum yok bole bıse yaaa pc ye hıc ama hıc gerek yok su anda trt 1 den mac sonrasını ızlıyorum zuahahahaha super yaa demın best fm dınledım sorunsuz takılma yokk hadı harıkaa
süper bi program diğerlerini çöpe atabilirsiniz
arkadaşlar kurulumdan sonra açılışta email ve şifre istiyor kayıt yaptırmak gerekiyor ama kayıtı yaparken amerika telefon numarası istiyor onu yapamadım yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim gerçekten harika. ama ses çıkmıyor bende nedense youtubeda (n73)
kardes güncelleme hatasi veriyor neden acaba? sertifikasiz programlari aslinda yükleyebiliyorum.
Dostum Mebu Tuşuna bastığında Mute on off yazar oradan ayarlayabilirsin..Saygılar
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım Güncelleştirme hatası derken açtıgında Beyaz ekran mı çıkıyor bunumu demek istedin güncelleme hatası olmadı kime yuklediysem :S Nokia internet exlorer den güncelleştirmeleri kapat belki gider :S
ilgin icin tsk. internetten arastirdim bi program bulup skyfire sis dosyasina girip modife ettim ve simdi oluyor.
sağolun arkadaşlar.
kardeş bu güncelleme hatasını nasıl modifiye ettin biraz açıklasmışın bende de var aynı sorun.
kardeş bu güncelleme hatasını nasıl modifiye ettin biraz açıklasmışın bende de var aynı sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?