Skyfire S60 - VirtulKey Artık Sitedelerdeki Videoları İzleyebilirsiniz.!

böyle giderse ben de aynısını yapacam

öncelikle tşkler.emeğine sağlık.ama N97

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle tşkler.emeğine sağlık.ama N97 desteklemiyor bu programi.ne yapacaz

tuncay89

Üye
tesekur birced saol bende vardi ama sildimdi hataylen

Perfect!

Üye
skyfire nın kendi sitesinden indirin orda s60v5 için olanı var

Arkadaşım merhaba.Benim 5800 genelde sertifika hatası veriyo,programları yükleyemiyorum.Sky fire da sertifika hatası verdi.Bu sorundan nasıl kurtulabilirim.Gelki ben Bolt diye bir program var onu kullanıyorum.Youtube falan açıyo,video izliyorum.Ama Facebbok daki videoları izleyemiyorum,flash hatası veriyo.Yardım ederseniz sevinirim.Saygılar.

signed versiiyon 5800 sorunsuz ovi store sunulmustur hayırlı olsun

werarce

Üye
ovi storede 1.5.0.15733 versiyonu mevcut indirebilirsiniz
en güncel versiyon bildiğim kadarıyla

arkadaşlar ben skyfireden video izlerken flash video çok takılıyor videoyu durdurmak istiyorum ekrana tıkladıktan çok sonra duruyor görüntü takıla takıla geliyor bunun bir çözümü yokmudur

zuqe07

Üye
ya bende şöyle hata veriyor sorry.skyfire cannot provide service in your country at this tıme.H (4.3.2.1_3001) yardem ederseniz seviniirim tel Nokia 5800 xpressmusic

ya bi yardım edermisiniz skyfare sizin ülkenizde olmuyo diyo

Yupyusuf

Üye
iyi günler bende de 5800 var bende de ayni şekilde license agreement bölümünde accept yada cancel diyemiyorum lisansa ama virtual keyboard kurmadim çünkü sign etmeyi simdilik öğrenemedim bi araştırıcam. Onun disinda bilgisi olan varmi yani yoksa telefonu v40 a mı indirmek lazim. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyoruz ben ve bikaç kişi bu forumda.

arkadaşlar konu ne zaman açılmış bi bakarmısınız lütfen allah aşkına. Hala gelip bunlarla uğraşacağınıza 5800 ve n97 için çıkarılan Skyfire 1.5 versiyonunu kurun bu kadar basit. Ne uğraşıyonuz virtual keyboard le falan . Arayan Mevlasınıda Bulur Skyfire ınıda

bn sizin ta çalışmıyo bu license agreement diye bie çıkıyo

azuz

Üye
saol kardeş iyililer sizinle olsun

ervaece

Üye
arkadaslar dokunmatik ekran diorsunuz bende e71 var ben skifire programını kullanamazmıyım yani