Skyfire Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

beyli_42

Üye
teşekkürler kardeşim...

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Eline sağık..

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
eyvallah kardeş bulup koymuşssun foruma da n70 için yumulu olanı var mı bi bakabilirmisi

dupdup61

Üye
ya millet skyfire yüklüyorum tüm versiyonlarda da aynı hatayı veriyor sorry.skyfire cannot provide server in your country at this time.? yardımcı olursanız acilll yardım bekliyorummmmmmmmmmmmm

esrft

Üye
5800 da calısırm ı

txcd

Üye
eline sağlık

memas

Üye
kardeş ellerine sağlık ama son sürümü abd dışındaki ülkeler içn kaldırdılar o sürümüde bulamıyorum eski sürümdede ülkeniz desteklemiyo diye programı başlatmayıp çıkıyo acil yardım lütfen......

fex

fex

Üye
arkaslar bır turlu ındıremedım su skayfıreyı yardımcı olun lutfen tlf n 97

altas26

Üye
tşk

--------------- Ekleme ---------------

tşk

hellord

hellord

Üye
Indiremiyorum programı ülkeyle alakalı bir sorun diyor yeni sürümü indiren arkadaş foruma koyabilir mi acaba

Neo15433

Üye
Bende daha önce vardı bu yeni versiyonu yükleyemedim.baglantiya tıklayınca özür dileriz diye bir yazı çıkıyor.yardımcı olursan sevinirim çünkü harika bir program tel nokia e61 bu arada..

markoooXXX

Üye
su programı nokıa n95 te adam gıbı kullanan varmı yaa acacamadım bır turluu arkadaslarr ne yapmam lazım

memeterdo

Üye
Eskiden ne güzel giriyordum burdan indirmiştim.Taki birgün girmeyi denedim ve ülkenizde çalışmıyor gibisinden bir yazı çıktı.ogün bu gündür girilmiyor zaten.

sskkll

sskkll

Üye
nerden iniyo bu

alperunal83

alperunal83

Üye
cab dosyasını nasıl n95e yükleriz....saygılarla

nasıl yükleniyor bu skyfire.... CAB dosyası diyor.... benim tel n95.. Tşk sağol

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
cab dosyasını nasıl n95e yükleriz....saygılarla

nasıl yükleniyor bu skyfire.... CAB dosyası diyor.... benim tel n95.. Tşk sağol
ohooo sen daha ordamısın be kardeş :)
nokia symbian telefonlara cab dosyası değil sis , sisx veya jar yüklenir :)
cab dosyalar windows mobile icindir ... kolay gelsin ...

svestica

svestica

Üye
indirebilen varsa anlatsın nasıl inmdiğini

eseeer83

Üye
country hatasi weriyor program inmiiyor yardimci olurmusunuz

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
güncel mi şimdi bu 1 temmuzdan sonraki güncellenmiş hali mi bu yani şuan sizin ülkenizde programımız hizmet verememekte olan hata geçtimi yani geçtiyse yazarsanız sevinirim

barmea

Üye
:hmmm:bilmm
Sunucu tabanlı mobil web tarayıcı Skyfire güncellendi. Aşırı ram tüketimi sizi de fazlasıyla rahatsız ediyorsa bu sürümü denemenizde fayda var.

Mobil cihazların popülaritesi git gide yükselen web tarayıcılarından Skyfire güncellendi. Yeni sürüm ile en ciddi sorun olarak göze çarpan aşırı ram tüketimi ve bunun sonucunda yaşanan çökmeler tümüyle giderilmiş.
Geçmiş görüntülemesinin elden geçirildiği bu sürümde, Symbian entegresyonu da geliştirilmiş. Bu sayede gelen bağlantıları, doğrudan Skyfire ile açacak şekilde belirleyebiliyorsunuz. bsjıhd9uhas9dhasıudnhıasbfdıasbdasbdıaskldfsavasdvBirçok gelişmiş ve yeni araçla birlikte sunulan Skyfire, ne yazık ki hala dokunmatik ekranlı Symbian S60 5.sürüm cihazlar için bir versiyon içermiyor.

Skyfire'ın, dokunmatik ekranlı Symbian kullanıcılarının çağrılarına ne zaman kulak vereceği merak konusu.

Uygulamanın yeni sürümünü indirmek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt