Skyfire Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

merty24

merty24

Üye
saolasın

sertancaner

Üye
kardeş elerıne saglık gercek ten cok süper

xpeople

xpeople

Üye
şu soruya bi açıklık getirirmisiniz:aşırı ram tüketimi nedir?ne kadar tükettiğini telefonda nasıl görürüz,

Bluestar*

Bluestar*

Üye
İnşallah N73'te çalışır

haydarabi

haydarabi

Üye
teşekkürler kurdum bakalım çalışacakmı

habipfb_ak

Üye
video'yu tam ekran izleyemiyorum skyfire'da. ne yapmam lazim?

lomber1

Üye
benım telefonum n 79 calıştırımı acaba bılgısı olan varsa yazsın normalmı yukluyrsz..acıl habernnızııii bekliyorumm.

ankali84

Üye
tskler

m_a_m_i_86

Üye
sertifika güncel deil yada telefon ayarları yanlış diyo. ne yapmalıyım?

bulentba

bulentba

Üye
tşkler güzel program

robiscik

Üye
arkadaşlar bu n79 hacklemesi ne demek oluyor? telefona bir zarar veriyormu? faydası ne oluyor? ve nasıl hackleniyor bilgi verirmisiniz birazcık?

Gelincik 22

Üye
Koyduğunuz programların hiç biri çalışmıyor .sertifika hatası veriyor .kontorlere yazık değilmi ya bozuk programları koymayın orta yere yüzde 98 i çalışmıyor.

156asd156

Üye
n79 cok rahat calisti saol

gumus55

Üye
tesekurler

SANCAK07

Üye
bazı telefonlarda yeni versiyon çalışmıyo ama eski sürümde sorunsuz çalışıyor. En iyi web browser skyfire tavsiye ederim kullanın

Dlyr

Dlyr

Üye
Hey dostum bu yeni sürümü veya eski sürümü de çalışmadı. Bu sorun benim telefonumdan mı kaynaklanıyor yoksa sürümde bir eksikmi var. Bende bağlantı hatası veriyor.

zfr_1

zfr_1

Üye
skyfire symbian 5th içinde programı çıkarttı haberiniz olsun
buradan indirebilirsiniz...

thehallowman

Üye
çok farklı bir browser bekliyordum. tema değişikliğinden başka dikkatimi çeken bi yenilik yok. Görüntüleme Kalitesini düşürürmüşler sayfa açma hızı artmış o kadar. En azından sekmeli bir eklenti olabilirdi. Iyiki Opera mobile çıkmış. Şu an beta hala ama sürümde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Uzun zaman sonra gelen bu güncelleme Benim için hayal kırıklığı oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt