skyfire çözüm arayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
skyfire çözüm arayalım
>>Nasıl yapacaz arkadaşlar ülkemiz desteklemiyomuş<<< NE YAPACAZZZ

OğuzcanAbi

Üye
:dayak::dayak::dayak: atacaz skyfirenin şirketi sahiplerine

• Beğen
Tepkiler: habbuj
Tracy35

Tracy35

Üye
evet Uzman arkadaşlar Bu Sorunun ustesınden gelir dıye Dusunuyorum ben

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende skyfire ile faceden video izleniyo oyun oynanıyo die 5800 aldım aldığım gün skyfire ülkemizden çekildi

• Beğen
Tracy35

Tracy35

Üye
bende skyfire ile faceden video izleniyo oyun oynanıyo die 5800 alsım aldığım gün skyfire ülkemizden çekildi

git sat telefonu geri gelsin :d: sen aldın dıye skyfire firması ondan geri çekti sanırım anlaşmayı Git satda geri gelsin :D bide bakınyon sen sattıgın gun geri gelıyor skyfıre :ah:kop::kop:

:off::off::off: haha :off::off::off:

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
ama üstesinden gelecez maxicep olarak

• Beğen
Tracy35

Tracy35

Üye
inş bizlerde destek vermeye calişiriz

WoodPecker

Üye
ArkadaşLar Hiç Çözüm Bulunmadı mı Daha Bende '''BOLT 2.1''' Kullanıyorum Faceden video için Flash Player İstiyor Youtube'den açıYor Ama Ekran Küçük Ayrıca Videoyu Download Ediyor...Onun Dısında Tam Dokunmatik Ekrana oLmuyor Telefona :D:D

seloman

seloman

Üye
Sanırsam bu konuda uzman arkadaşlar fazla durmuyor bu SkyFire'nin üstünde.Yoksa çoktan bulurlardı diye düşünüyorum bi çaresini ben.İnşallah bir'an önce bulurlar çaresini...!

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cepten girin blueapple.mobi' ye programa da gerek yok ..

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ArkadaşLar Hiç Çözüm Bulunmadı mı Daha Bende '''BOLT 2.1''' Kullanıyorum Faceden video için Flash Player İstiyor Youtube'den açıYor Ama Ekran Küçük Ayrıca Videoyu Download Ediyor...Onun Dısında Tam Dokunmatik Ekrana oLmuyor Telefona :D:D

5800 a daha eski versiyonları kullan sorun hallolacakdır

Sanırsam bu konuda uzman arkadaşlar fazla durmuyor bu SkyFire'nin üstünde.Yoksa çoktan bulurlardı diye düşünüyorum bi çaresini ben.İnşallah bir'an önce bulurlar çaresini...!

yapacağımız bişey yok bence program desteğini çekerse biz ne yaparsak yapalım nafile bu şuna benziyor bir binanın temeli ben gidiyom diyor baska yerde de temel yok biz ne yapszakda binayı geri dikleştirsek diyoruz

cepten girin blueapple.mobi' ye programa da gerek yok ..
yeni bi yöntem mi açıklama varsa link alabilirmiyim

y11t

Üye
dns değiştirsek olurmu acaba

mahmut_hoca

Üye
yeni prefs dosyası yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt