Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
skyfire çözüm arayalım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
habbuj
Üye
Konu Sahibi
skyfire çözüm arayalım
>>Nasıl yapacaz arkadaşlar ülkemiz desteklemiyomuş<<< NE YAPACAZZZ
OğuzcanAbi
Üye
atacaz skyfirenin şirketi sahiplerine
Tracy35
Üye
evet Uzman arkadaşlar Bu Sorunun ustesınden gelir dıye Dusunuyorum ben
HackerCelik
Üye
bende skyfire ile faceden video izleniyo oyun oynanıyo die 5800 aldım aldığım gün skyfire ülkemizden çekildi
git sat telefonu geri gelsin sen aldın dıye skyfire firması ondan geri çekti sanırım anlaşmayı Git satda geri gelsin bide bakınyon sen sattıgın gun geri gelıyor skyfıre
haha
OğuzcanAbi
Üye
ama üstesinden gelecez maxicep olarak
Tracy35
Üye
inş bizlerde destek vermeye calişiriz
WoodPecker
Üye
ArkadaşLar Hiç Çözüm Bulunmadı mı Daha Bende '''BOLT 2.1''' Kullanıyorum Faceden video için Flash Player İstiyor Youtube'den açıYor Ama Ekran Küçük Ayrıca Videoyu Download Ediyor...Onun Dısında Tam Dokunmatik Ekrana oLmuyor Telefona
seloman
Üye
Sanırsam bu konuda uzman arkadaşlar fazla durmuyor bu SkyFire'nin üstünde.Yoksa çoktan bulurlardı diye düşünüyorum bi çaresini ben.İnşallah bir'an önce bulurlar çaresini...!
Samsunspor
Emekli Yönetici
cepten girin blueapple.mobi' ye programa da gerek yok ..
ArkadaşLar Hiç Çözüm Bulunmadı mı Daha Bende '''BOLT 2.1''' Kullanıyorum Faceden video için Flash Player İstiyor Youtube'den açıYor Ama Ekran Küçük Ayrıca Videoyu Download Ediyor...Onun Dısında Tam Dokunmatik Ekrana oLmuyor Telefona
Sanırsam bu konuda uzman arkadaşlar fazla durmuyor bu SkyFire'nin üstünde.Yoksa çoktan bulurlardı diye düşünüyorum bi çaresini ben.İnşallah bir'an önce bulurlar çaresini...!
yapacağımız bişey yok bence program desteğini çekerse biz ne yaparsak yapalım nafile bu şuna benziyor bir binanın temeli ben gidiyom diyor baska yerde de temel yok biz ne yapszakda binayı geri dikleştirsek diyoruz