SkyDrive Artık Eskiye Göre Daha Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
SkyDrive Artık Eskiye Göre Daha Hızlı
[h=2]Microsoft'un dosya depolama hizmeti olan SkyDrive yenilenerek hızlandı. Artık hem açılma süresi de hem de dosya paylaşımı eskiye oranla çok daha hızlı yapılabiliyor.[/h] 01/12/2011 13:30

Microsoft'un çevrimiçi dosya depolama ve paylaşma hizmeti olan Windows Live SkyDrive, kullanımı kolaylaştırmak ve daha hızlı işlem yapabilmeyi sağlamak için yenilendi. SkyDrive'a Office belgelerini düzenleme açısından birçok yeni özellik eklenirken kolay paylaşım imkanı geldi.
Önceden belge paylaşmak için uzun uğraşlar vermemiz gerekirken iyileştirme sonrasında farklı e-posta servisleri ya da sosyal ağlardaki kişilerle daha kolay belge paylaşımı yapılabiliyor. Dosya menüsünden Paylaş'ı tıkladığınızda e-posta ile paylaşma, sosyal ağa gönderme ve bağlantı alma gibi seçeneklerle dosyalarınızı arkadaşlarınızla rahatlıkla paylaşabilirsiniz.
İyileştirme ile gelen diğer yenilikler ise fotoğraflar için slayt gösterileri ve hızlı PDF görüntüleme özellikleri. Yapılan iyileştirmeler ile beraber slayt gösterileri çok daha hızlı bir hale getirilirken PDF dosyaları, kullandığınız tarayıcının PDF görüntülemek için kullandığı uygulama ile açılarak daha hızlı PDF görüntüleme işlemi yapılabiliyor.
SkyDrive, eskiye oranla açılma hızını da yüzde 50 arttırdı. Ayrıca artık giriş ekranında arkaplanda yükleme yapmaya başladığı için, kullanıcı girişi yapıldığında yüklenmiş hazır bir ekranla karşılaşılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt