Black GiyenMAN
Üye
Skolyoz Hastasıyım.bi Konuda Yardım Istiyorum
Arkadaşlar Ben Skolyoz (Omurga Hastasıyım)
Hastalığım Düzelebilirmiş ama gerekli egzersizleri yaparsam
3x2 Dambıl Aldım arkadaşlar onlarla omuz güçlendirme hareketleri yapıcakmışım.Doktor bana Bilgisayardan kendine takip çizelgesi yapmamı söyledi.işte sorunda burda ben office programlarından anlamıyorum sizden.İstediğim anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun.
bi liste olsun bugunden veya listeyi hazırladığı tarihten itibaren
listeye yazıcağım hareketleri eklesin ve hergün yaptıkca bi çarpı atayım anladınız herhalde.haraketleri yazıyorum:
Hareket 1 5x3
Hareket 2 5x3
Hareket 3 5x3
Hareket 4 5x4
Hareket 5 5x3
Bunları Bi liste yapıp hergüne bunlardan yaptıkça çarpı koycağım şekilde bi arkadaşlar word dosyası veya bi çizelge tarzı bişey hazırlarsa allah ondan razı olsun
sağlığıma kavuşmama yardımcı olursunuz
Hastalığım Düzelebilirmiş ama gerekli egzersizleri yaparsam
3x2 Dambıl Aldım arkadaşlar onlarla omuz güçlendirme hareketleri yapıcakmışım.Doktor bana Bilgisayardan kendine takip çizelgesi yapmamı söyledi.işte sorunda burda ben office programlarından anlamıyorum sizden.İstediğim anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun.
bi liste olsun bugunden veya listeyi hazırladığı tarihten itibaren
listeye yazıcağım hareketleri eklesin ve hergün yaptıkca bi çarpı atayım anladınız herhalde.haraketleri yazıyorum:
Hareket 1 5x3
Hareket 2 5x3
Hareket 3 5x3
Hareket 4 5x4
Hareket 5 5x3
Bunları Bi liste yapıp hergüne bunlardan yaptıkça çarpı koycağım şekilde bi arkadaşlar word dosyası veya bi çizelge tarzı bişey hazırlarsa allah ondan razı olsun
sağlığıma kavuşmama yardımcı olursunuz