Skolyoz Hastasıyım.bi Konuda Yardım Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Black GiyenMAN

Üye
    Konu Sahibi
Skolyoz Hastasıyım.bi Konuda Yardım Istiyorum
Arkadaşlar Ben Skolyoz (Omurga Hastasıyım)
Hastalığım Düzelebilirmiş ama gerekli egzersizleri yaparsam
3x2 Dambıl Aldım arkadaşlar onlarla omuz güçlendirme hareketleri yapıcakmışım.Doktor bana Bilgisayardan kendine takip çizelgesi yapmamı söyledi.işte sorunda burda ben office programlarından anlamıyorum sizden.İstediğim anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun.
bi liste olsun bugunden veya listeyi hazırladığı tarihten itibaren
listeye yazıcağım hareketleri eklesin ve hergün yaptıkca bi çarpı atayım anladınız herhalde.haraketleri yazıyorum:
Hareket 1 5x3
Hareket 2 5x3
Hareket 3 5x3
Hareket 4 5x4
Hareket 5 5x3
Bunları Bi liste yapıp hergüne bunlardan yaptıkça çarpı koycağım şekilde bi arkadaşlar word dosyası veya bi çizelge tarzı bişey hazırlarsa allah ondan razı olsun
sağlığıma kavuşmama yardımcı olursunuz

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Öncelikle geçmiş olsun bende aynı hastalıktan dolayı ameliyat oldum ve ameliyatda başarılı geçti her sene kontrollerimi oluyorum bana ilk yıllarda korse ve egzersiz vermişlerdi korseyle hastalığın büyümesi durduruldu ama ameliyat zorunlu dendi sonradan 2 yıl önce temmuz ayında ameliyat oldum 15 yaşındaydım ameliyat yaklaşık 3,5 saat sürdü ameliyat düşüncen varmı ? ve yaşıınız kaç ALLAH yardımcın olsun

Black GiyenMAN

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun bende aynı hastalıktan dolayı ameliyat oldum ve ameliyatda başarılı geçti her sene kontrollerimi oluyorum bana ilk yıllarda korse ve egzersiz vermişlerdi korseyle hastalığın büyümesi durduruldu ama ameliyat zorunlu dendi sonradan 2 yıl önce temmuz ayında ameliyat oldum 15 yaşındaydım ameliyat yaklaşık 3,5 saat sürdü ameliyat düşüncen varmı ? ve yaşıınız kaç ALLAH yardımcın olsun
16 yaşındayım ve derecem çok 5ile 10 arasında
ameliyat olmak istemiyorum .

Ccihat67

Ccihat67

Üye
16 yaşındayım ve derecem çok 5ile 10 arasında
ameliyat olmak istemiyorum .
Benim derecem 30 du ama ameliyat olmaya ikna oldum hiç ağrım sızım olmadı veya ben hissetmedim eğer ameliyat düşünürsen tam yaşı diyolar

Black GiyenMAN

Üye
    Konu Sahibi
Benim derecem 30 du ama ameliyat olmaya ikna oldum hiç ağrım sızım olmadı veya ben hissetmedim eğer ameliyat düşünürsen tam yaşı diyolar
kardeş derecem çok ufak doktor egzersizlerle gider dedi işte senin birdenmi çıktı nasıl oldu

LimePie

LimePie

Üye
Allah acil şifalar versin kardeşim egzersizlerini düzenli yapta sağlığına kavuş biran önce

Metin137

Metin137

Üye
Geçmiş olsun abimde skolyoz hastasıyım ameliyatla iyileştiGeçmiş olsun abimde skolyoz hastasıydı ameliyatla iyileşti

Black GiyenMAN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun da şu çizelgeyi
yapında egzersizlere başlıyayım o olmadan disiplin olmaz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
kardeş derecem çok ufak doktor egzersizlerle gider dedi işte senin birdenmi çıktı nasıl oldu

Bu çizelge işini çözemedim tam olarak ? İnşallah gider yaa benim 2007 de farkettik ne zaman nasıl olduğunu bilmiyorum yaklaşık 2,5 sene korseyle durdum

Üst Alt