Skies of Glory 1 0-Heartbreaker [Harika]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Skies of Glory 1 0-Heartbreaker [Harika]
Skies of Glory 1 0-Heartbreaker

Gear up for the ultimate in multiplayer air combat! SKIES OF GLORY takes you back to the groundbreaking aeronautics of World War II, set in the real life terrain of both Pacific and European theatres of war. Over land and sea, under realistic weather conditions, you and your friends can team up to defend a base, destroy enemy compounds and logistical resources, or show off your piloting skills in a -force free-for-all.

“Pretty graphics? Check. Lots of action? Check. The ability to blast your friends out of the sky over a WiFi connection? Check.” Brian Caulfield, Forbes.com

Skies of Glory features a robust list of multiplayer options for WiFi and Bluetooth play. Host 8 player simultaneous combat over a single WiFi network. Synch up over Bluetooth for one-on-one action. Use any 3G or WiFi signal to connect up to 8 players from around the world.
Fly the SKIES OF GLORY any time, any place!

Download:

emrecano13

Üye
ya ıphone3gs kullanıcısyım ve bu oyunları yuklemek istiyorm jailbreak yapmıs olmam mı gerekio*

tukyam

Üye
ya ıphone3gs kullanıcısyım ve bu oyunları yuklemek istiyorm jailbreak yapmıs olmam mı gerekio*

yada demo lite sürümü mevcut apple store de . Ben jb yapmadan önce lite sürümü nü indirdim apple storeden indirip oynadım oldukça hoş bir oyun ve lite sürümü de tatmin edici.Hem bir kaç oyun oynama şansı veriyor hemde online oyun oynayabiliyorsun.Şimdi de version 3.1.2 olan caanım tlfonuma blackra1n mucize programı sayesinde jb yaptım ve bir kaç oyun indirip oynadım .şimdi de sıra bu oyunda .bİ kaç gün önce alamadığım uçakları alıp acısını çıkartacağım :) Jb YAPIN'! tlf bozulursa bozulsun . ben bu beleşçilik zevkini yaşayayımda gerisi hikaye :))) Blackr1in ile jb çocuk oyuncağı.Aratın google dan bi sürü açıklama yardımlaşma mevcut...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt