Skibbe: Dikkatli Olmamız Gerek..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Skibbe: Dikkatli Olmamız Gerek..
Galarasaray'ın Alman teknik direktörü Michael Skibbe, Steau Bükreş karşısında her iki maçta da çok dikkatli olamaları gerektiğini belirtti. Alman çalıştırıcı ayrıca, tartışılan isim Lincoln'e de sahip çıktı.



Michael Skibbe, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Stau Bükreş hakkında kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Steaua Bükreş'le ilgili olarak, ''Her iki maçta da çok dikkatli olmamız gerekli'' dedi.

Skibbe, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı değerlendirmede, kuradan memnun olduğunu belirterek, ''Kuradaki diğer takımlarla karşılaştırırsak Steaua Bükreş daha iyi bir rakip olarak gözükebilir. Fakat rövanşı olan bu maçlar her iki sonuca da gidebilecek maçlardır. Bizim her iki maçta da çok dikkatli olmamız gerekli'' diye konuştu.

İkinci maçı rakip sahada oynayacak olmalarını küçük de olsa bir dezavantaj olarak niteleyen Alman çalıştırıcı, ''İlk maçı deplasmanda oynayamayacağımız için, biraz da olsa rahatsızlık hissetmemiz normaldir. Çünkü ilk maçı deplasmanda oynayıp iyi bir sonuç aldığınız zaman, içerde oynayacağınız maçta turu geçeceğiniz skoru bilmenin verdiği bir rahatlık vardır. Dolayısıyla ilk maçın içerde olması bizim için bir olumsuzluk olarak algılanabilir. Steaua Bükreş çok tecrübeli bir takım olmasına rağmen, bu eleme turunda bizim karşımıza gelebilecek diğer rakiplere nazaran biraz daha olumlu bir kura olduğundan söz edebiliriz. İki takımın da yüksek uluslararası tecrübesi olması sebebiyle ben her iki maçın da çok zorlu geçeceğini düşünüyorum'' dedi.

Romanya futbolunu tanıdığını da aktaran Michael Skibbe, ''Steaua Bükreş geçtiğimiz hafta liglerinde oynadığı ilk maçı kaybetti. Bu hafta sonu Ümit hoca gidecek ve onları izleyecek. Bizimle oynayacakları maça kadar üç lig maçı oynayacaklar ki, bu onlar için avantaj olarak görülebilir. Yine de biz bu maçlara kadar kendimizi hazırlayacağız ve bu maçlara hazır olarak çıkacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

"LINCOLN'ÜN ÖNEMİ BÜYÜK"
Öte yandan Skibbe, tartışılan isim haline gelen Cassio Lincoln'e de sahip çıktı. Alman teknik adam, Brezilyalı oyuncunun kesinlikle satılmayacağını belirterek,"O planlarımda en önemli oyunculardan biri'' dedi.

Alman ''Kölner Express'' gazetesine açıklamalarda bulunan Skibbe, "Lincoln'ün Galatasaray'dan ayrılacağı doğru değil. Satılması söz konusu bile olamaz. Şu an sakatlık sorunları var. Ancak antrenmanlarda formdaydı. O planlarımda en önemli oyunculardan biri'' dedi.

Kampa geç katılması nedeniyle Lincoln'a verilen cezayı doğru bulan Skibbe, ''Antremana geç gelen cezasını ödeyecek. Lincoln bu cezayı kabul etti ve ödedi. Cezanın ne kadar olduğunu bilmiyorum, buna kulüp yönetimi karar verdi'' şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt