Skandal!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Skandal!
Fenerbahçe Ülker oyuncusu Romain Sato'nun pasaportuna el konuldu.Konuyla ilgili Fenerbahçe SK Resmi açıklaması:

Fenerbahçe Ülker, yarın Union Olimpija ile oynayacağı Euroleague maçı için bugün THY'ye ait tarifeli bir uçakla Slovenya'ya hareket etmiştir.

Havaalanında yapılan kontrollerde, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan sporcumuz Romain Sato'nun pasaportuna, söz konusu ülke tarafından aynı ülke pasaport yasa ve uygulamaları gerekçe gösterilerek el konulmuştur. Bu usulsüz uygulama karşısında tarafımızdan diplomatik ve hukuki işlemler başlatılmıştır.

Schengen vizesi de olan, aynı pasaport ile Amerika'dan ülkemize ve birçok Avrupa ülkesine de giriş çıkış yapan sporcumuzun maruz bırakıldığı bu hukuka ve diplomasiye aykırı tutum, tarafımızca anlaşılamamakla birlikte hukukçularımız ve yetkililerimiz tarafından takip edilmektedir.

Oyuncumuzun yarınki maçta oynatılmamasına yönelik yapılan bu usulsüz işlemler, tarafımızdan hukuki platformda en ağır şekilde karşılık bulacaktır.

Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikârdır.

Söz konusu ülke yetkilileri, bu hukuk dışı davranışlarıyla her türlü hukuki ve diplomatik yaptırımı da göze alarak durumu oyuncumuzun bir gece tutuklu kalması boyutuna getirmiştir.

Ancak unutulmamalıdır ki bu hukuk dışı uygulama, kulüplerarası bir sorun değil ülkelerarası bir SKANDALDIR.

Konu ile ilgili her ayrıntı, gelişmeler doğrultusunda kamuoyu ile de paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şaka gibi ...
Neye dayanarak bunu yaparlar ... Bu kadar rezillik olamaz ...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
tam savaş sebebi adam dünyayı dolaşmış aynı pasaportla kendi kendine şov yapıyor slovenler

yarın fenerbahçe maça çıkmamalı bence euroleague sponsorları da thy efes gibi gücünü kullanmalı gereken baskıyı yapmalılar.

arslansem

arslansem

Üye
Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikârdır.
Bu komik :) uygulama bir yanlışlık sonucu kaynaklanmıştır büyük ihtimal

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Neden komik semih ...
Sato çok önemli bir oyuncu ve şutör ... Adamın aklına binbir türlü şey geliyor ...

Bu kadar zamandır istediği yere gidip geliyor adam ... Şimdi böyle birşey olması saçma değil mi?

arslansem

arslansem

Üye
Dostum kulüp talimat mı verecek onu içeri sokmayın diye :ehe ben ihtimal vermiyorum :) maçta oynayacaktır büyük ihtimal.Bu kadarını yaptıkları fazla bile

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok enteresan yahu ...
Kaçak girmeye çalıştı diyor sloven emniyeti ... Çok saçma gerçekten ...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
slovenlerin düşmanlıklarını bilmeyen yok en basitinden emir olayından adamlar türklere karşı düşmanca tavır sergiliyor.1 gün tutuklu kalan adamın oynaması çok zor.

Ayrıca sato o pasaportla geçen yıl yine slovenyaya da gitti o zaman neden tutuklanmadı? Art niyet olduğu belli euroleague seviyesindeki oyuncunun tutuklanmasının başka izahı olamaz.

Onlar buraya geldiklerinde 5-6 oyuncularını maça yarım saat kala bırakalım madem bir problem olmuyorsa.

arslansem

arslansem

Üye
Sato geri dönmüş

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
geri dönse ne olur adamı sen 1 gece misafir ettikten sonra

arslansem

arslansem

Üye
Oynamıyor anlamında diyorum yani

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yapılanların bir senaryo dan ibaret olduğu kanıtladı ...
Gerçekten acizce bir davranış ...