sizlerin tavsiyesi iphone 3G 8gb&samsung wave(S8500)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
sizlerin tavsiyesi iphone 3G 8gb&samsung wave(S8500)
telefon almayı düşünüyorum benim için öncelikte olan browserde olan flash 10 veya 10.1 destekğidir 2. öncelik ise oyun ve uygulama sizlerin tavsiyesini bekliyorum ayrıca önereceğiniz başka telefon modeli varsa söyler misiniz ¿:bilmm

bursacity

bursacity

Üye
google nexus one al yasal flash desteği var iphone 3gs de ise illegal var nexus one ıcın gold magazasının sıtesıne bakabılırsın ıphone la nerdeyse aynı fıyat samsung wawe de ıyı cıhazdır flash player varmı bılmıyorum chıp ın yaptıgı bı arastırma da goruntuluyor yazıyor ayarladan acabılıyormussun

SilentOne

SilentOne

Üye
wave al

officialavarees

officialavarees

Üye
wave süper ;)

campsnac1

Üye
wave...şarjı hem çok gidiyor iphone a göre...uygulamaları da zamanla artıyor zaten...dokunmatiği falan süper...

OğuzcanAbi

Üye
sansun i9000 galaxy s
en super telefon

JayJayyy

Üye
samsung wave

hunterturk

Üye
wave almada ne alırsan al.uygulamadan ve aksesuardan yoksun.telefon iyi fakat uygulama olmayınca sadece oyun oynayabileceğim bir tetris diyeyim

die4you.

Üye
Wave'de öyle her siteyi açan flash lite yok hatta şu anlık çok kısıtlı bir flash var online oyun falan oynanılmıyor.
Eyer ki o fiyatlara yakın dersen ikinci el yada spot galaxy s öneririm.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Wave'e Bada 2.0 ile birlikte flash 10.1 geleceği söyleniyor ne kadar doğru bilemem. Ama yanlış bilmiyorsam Iphone'larda zaten flash bulunmadığı bir gerçek. Bu yüzden Samsung Wave derim çok kaliteli telefondur.

y n s c n

y n s c n

Üye
Flaş ve oyun,uygulama demişsin wawe yazmışsın oraya ilginç :hmmm Bence android'li cihazlara bakmalısın.

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam, alman gereken cihazın android olması önemli eğer flash istiyorsan. iPhone'larda malum flash desteği yok, androidlerde de cihazların yarısından fazlası için uygulama indirmen gerekiyor. o da 3 5 dk sürmeyecek bir iş. onun dışında ne için kullanacağına bağlı olaraktan bir cihaz seçebilirsin... ben şahsen sana paran varsa ve bir takım can sıkıcı olaylarını görmezden gelirim dersen samsung galaxy s2 felan öneririm :D ama dersen ki daha uygun bir şey olsun işimide en iyi şekilde görsün optimus black.. Ekran kalitesi parlaklığı ve şarj süresi olarakta gayet iyi telefon..

samsung s2'de çift çekirdekli işlemci var,performans açısından daha iyi olabilir ancak çok sorun çıkartan bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt