Sizler İçin Seçtiğim En Çok Oynanılan HD Oyunlar Tam 15 adet (Resimli)

*PoweR+

Üye
arkadaşlar kendi siteniz varsa oraya yüklermisiniz upload sitesi kesinlikle olmasın meb in netten giriyorum nöbetçiym

*PoweR+

Üye
4 e kadar imkansızmı ? Çok acil sıkıntıdan patlıyorum

arkadaşım 50 küsür mb lik oyun dosyasını indirdim ama oyunların yarısı kurulum hatası verdi kurulanlarda açmıyor bile yani SAKIN İNDİRMEYİN BOŞA...

Konu Sahibi
arkadaşım 50 küsür mb lik oyun dosyasını indirdim ama oyunların yarısı kurulum hatası verdi kurulanlarda açmıyor bile yani SAKIN İNDİRMEYİN BOŞA...
Bu oyunları indirip oynayanlarda vardır! Ya kurmayı beceremiyorsunuz yada cihazınıza uymuyor.

Bu ne ya.Turbo dan bir türlü inmiyor.Daha önce indirme yapmadığım halde IP range nizin limiti doldu bekle yazıyor.Başka bir yere upload etmen mümkün mü?

Zaten var dns ayarı.Open dns kullanıyorum.Bi tek burayı açamıyor.4shared vb.de sorun yok.

kardeşim öncelikle teşekkürler ama yüklemeye çalışıyorum hemen hemen hepsi açılmıyor dosya türü desteklenmiyor diyor.s tel 5800

Konu Sahibi
kardeşim öncelikle teşekkürler ama yüklemeye çalışıyorum hemen hemen hepsi açılmıyor dosya türü desteklenmiyor diyor.s tel 5800

Konuda belirtdiğim gibi "Oyunlar denenmemiştir" Maalisef bir şey diyemeyeceğim üzgünüm.

aynen bende aldım o hatayı hemen hemen hepsinde