Sizin Bilgisayarınız, Ucuz Windows 7'yi Çalıştırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Bilgisayarınız, Ucuz Windows 7'yi Çalıştırır mı?
Windows 7 detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Microsoft, Windows 7 Starter sürümünün sistem gereksinimlerini açıkladı

Microsoft’un özellikle Netbook platformları için tasarladığı Windows 7 işletim sistemi minumum 10,2 inç ekran büyüklüğüne sahip netbook’larda çalışacak. Yani hali hazırda 7, 8 ve 9 inç netbook sahipleri Windows 7 Starter işletim sistemini çalıştıramayacak.

Sistemin en az 1 GB bellek ve 250 GB sabit disk barındırması gerekiyor. Windows 7 Starter işletim sisteminin SSD depolama tarafına baktığımızda en az 64 GB diske sahip olmanız gerekiyor. Yani hali hazırda 8 ve 16 GB SSD’li Netbook kullananlar bu işletim sistemini kullanamayacak.

OEM pazarda ise Windows 7 Starter işletim sistemi satılmayacak. OEM lisans Windows 7 Home işletim sisteminden başlayacak.

Windows 7 Starter işletim sistemine sahip ilk Netbook’ları Haziran ayının başında Tayvan’da gerçekleştirilecek Computex 2009 fuarında görücüye çıkması bekleniyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir HDD'den kayıp ediyorum ama 30 Gigabayt tan bir şey olmaz.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aynı zamanda kullanıcılar sistemlerine gerekli testi BURADAKİ konuya göz atarak yapabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt