liverali
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayırlı olsun yeni telefon
birsey soracam arkadaşlar size wave 2 telefonun fiyatları neden bu kadar ucuz oldu :S
Neo ile takas etmek istedim 5 kişiye yazdım ve cevapları 500 tl üste para verirsen olur dediler wave 2 bu kadar kötümü oldu acaba ?
dalğamı geçti artık bilmiyorum ama iyi kızdırdı onun yüzünden cezada aldık siteden mantıklı takas eden yok herkes alay içinde alışveriş yapıyor geçen arc üstüne 250 tl veriyim dedim adam 400 tl istedi telefonun özelligi ney uçuyormu yazdım sustu kaldı öyle ama wave 2 bu kadar düşmemeli aldığımız fiyata yazık :S
arc yazdıgı fıyat 750 tl istedigi fiyat 400 tl benim telefonun üstüne :S
aslında normalden biraz fazla istemiş senin cihaz eğer temizse ve garantiliyse üzerine 300-350 verirsen alabilirsin...
cihazım kutulu garantili hiç bi yerinde cizik fılan yok sadece işletim sistemini değiştirdim herşeyi orjinal ama çok para istiyorlar :S
resmi güncelleme geldi ama sen kiesi bekliyorsan başka tabiarkadaşlar bu gün itibari ile bende SGS2 ye geçtim
elimdeki wave 2 yi ve galaxy tab wifi yi verip 300 lira fark vererek 40 günlük ikinci el bi SGS2 aldım
gerçekten samsunga çok giydirdim bada yüzünden ve hala giydirmeye devam ediyorum ama artık bada 2 yi değil
android 4 ü beklerim
sizleri özleyeceğim bol şans arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?