sizi ve forumun bada bölümünü özleyeceğim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liverali

liverali

Üye
    Konu Sahibi
sizi ve forumun bada bölümünü özleyeceğim.
Degerli adminlerim,moderatorlerim ve badacı arkadaslarım bugun itibari ile bada furyasından ayrılmıs bulunmaktayım, yasadıgım sorunda bana yardımcı olan sizlere tesekkur ederim. bada benim sabrımı taşırdı artık.wave fiziksel ve donanımsal olarak emsali olmasada hergün yeni bir yazılım geldi mi, resmi bada 2.0 geldi mi diye kies e bakmaktan bıktım , evet belki ilerde bada gercekten cok iyi bir işletim sistemi olacak lakın biz bunu bekleyene kadar telefonlar donanımsal olarak cağ atlayacak. bu yüzden bu bekleyiş benim icin son buldu. hoşgeldin Android hoşgeldin sII . darısı sizlerin basına sevgili dostlarım.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

Waveman

Waveman

Üye
Hayırlı olsun en iyisini yapmışsın

• Beğen
Tepkiler: liverali
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hayirli olsun kardesim seni artik maxi android de bulacagiz anlailan :-) buralarada ugramayi unutma

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
hayırlı uğurlu olsun kardeşim bekle yakında bende geliyorum seninle

• Beğen
Tepkiler: liverali ve Skaptan
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​hayırlı uğurlu olsun kardeşim sende benim gibi kendini androide attın helal olsun :) fakat burayı ihmal etme...

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. Arada buraya uğra bence, millete yardımcı olabilirsin. :)

XchieL

XchieL

Üye
hayırlı olsun yeni telefon

birsey soracam arkadaşlar size wave 2 telefonun fiyatları neden bu kadar ucuz oldu :S
Neo ile takas etmek istedim 5 kişiye yazdım ve cevapları 500 tl üste para verirsen olur dediler wave 2 bu kadar kötümü oldu acaba ?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
onu kim söylediyse senle dalga geçmiş mantıklı takaslarda üzerine 150-200 lira kadar koyarsan sıfır kadar temiz neo alırsın...
hayırlı olsun yeni telefon

birsey soracam arkadaşlar size wave 2 telefonun fiyatları neden bu kadar ucuz oldu :S
Neo ile takas etmek istedim 5 kişiye yazdım ve cevapları 500 tl üste para verirsen olur dediler wave 2 bu kadar kötümü oldu acaba ?

XchieL

XchieL

Üye
dalğamı geçti artık bilmiyorum ama iyi kızdırdı onun yüzünden cezada aldık siteden mantıklı takas eden yok herkes alay içinde alışveriş yapıyor geçen arc üstüne 250 tl veriyim dedim adam 400 tl istedi telefonun özelligi ney uçuyormu yazdım sustu kaldı öyle ama wave 2 bu kadar düşmemeli aldığımız fiyata yazık :S

arc yazdıgı fıyat 750 tl istedigi fiyat 400 tl benim telefonun üstüne :S

ceycey111

ceycey111

Üye
hayırlı olsun kardeşim burayada uğra sık sık :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aslında normalden biraz fazla istemiş senin cihaz eğer temizse ve garantiliyse üzerine 300-350 verirsen alabilirsin...
dalğamı geçti artık bilmiyorum ama iyi kızdırdı onun yüzünden cezada aldık siteden mantıklı takas eden yok herkes alay içinde alışveriş yapıyor geçen arc üstüne 250 tl veriyim dedim adam 400 tl istedi telefonun özelligi ney uçuyormu yazdım sustu kaldı öyle ama wave 2 bu kadar düşmemeli aldığımız fiyata yazık :S

arc yazdıgı fıyat 750 tl istedigi fiyat 400 tl benim telefonun üstüne :S

XchieL

XchieL

Üye
aslında normalden biraz fazla istemiş senin cihaz eğer temizse ve garantiliyse üzerine 300-350 verirsen alabilirsin...

cihazım kutulu garantili hiç bi yerinde cizik fılan yok sadece işletim sistemini değiştirdim herşeyi orjinal ama çok para istiyorlar :S

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia arc için 300-350 istemesi normal ama 400-450 abartı olur..
cihazım kutulu garantili hiç bi yerinde cizik fılan yok sadece işletim sistemini değiştirdim herşeyi orjinal ama çok para istiyorlar :S

anselmo

Üye
arkadaşlar bu gün itibari ile bende SGS2 ye geçtim
elimdeki wave 2 yi ve galaxy tab wifi yi verip 300 lira fark vererek 40 günlük ikinci el bi SGS2 aldım
gerçekten samsunga çok giydirdim bada yüzünden ve hala giydirmeye devam ediyorum ama artık bada 2 yi değil
android 4 ü beklerim
sizleri özleyeceğim bol şans arkadaşlar

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar bu gün itibari ile bende SGS2 ye geçtim
elimdeki wave 2 yi ve galaxy tab wifi yi verip 300 lira fark vererek 40 günlük ikinci el bi SGS2 aldım
gerçekten samsunga çok giydirdim bada yüzünden ve hala giydirmeye devam ediyorum ama artık bada 2 yi değil
android 4 ü beklerim
sizleri özleyeceğim bol şans arkadaşlar
resmi güncelleme geldi ama sen kiesi bekliyorsan başka tabi

anselmo

Üye
telefonu yarın kiese iş yerinden bağlayacağım ve evet kies e düşmesini bekleyeceğim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
beklemeyin dostum

anselmo

Üye
Dostum bi defasinda bi arkadasinkine yukledim efs folder yedegi almamistik imei sifirlandi ondan dolayi tirstim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt